בייבי אשל מ-5 מרכיבים
- noa einat
- 24 בדצמ׳ 2024
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 12 באוג׳
סופגניות בייבי אשל – קטנות ממש כמו פיצוחים! לא תצליחו להפסיק לאכול אותם, הן רכות ומושלמות לטבילה בריבות שוות! 🧁 כל ביס רך ומפנק, והטעמים? פשוט לא מהעולם הזה!

המתכון מספיק למלא בייבי אשל
החומרים:
• 1 חבילה קמח תופח (400 גרם)
• 2 ביצים
• 2 אשל
• 80 גרם שמנת מתוקה
• 100 גרם סוכר (חצי כוס)
• חצי כפית מחית וניל
• שמן (לטיגון)
אופן הכנה:
1.בקערה טורפים את החומרים עד למסה חלקה – המסה צריכה להיות קשה, אם קשה מדי אפשר להוסיף טיפה שמנת מתוקה.
2.מעבירים את הבלילה לשקית זילוף ללא צנטר.
3.בסיר גבוה מחממים שמן עד טמפ’ של 180 מעלות.
4.בעזרת מספריים מזלפים וחותכים עיגולים קטנים, ואז נותנים להם צבע ב-2 הצדדים על להזהבה ועד שהסופגניות צפות.
5.מוציאים לקערה עם נייר סופג.
6.מסדרים על צלחת הגשה ומפזרים אבקת סוכר.
7.מגישים לצד מלא ריבות שוות.
תהנו!




תגובות