top of page

נעים להכיר

נעה מחזיקה חלת שוקולד
פבלובה
נעה עינת לשה בצק

שמי‭ ‬נעה‭ ‬עינת, ‬קונדיטורית‭ ‬צעירה, ‬בוגרת‭ ‬קונדיטורית‭" ‬בישולים״.

הרומן שלי עם אפייה החל בגיל 12,‭ ‬העוגה הראשונה שהכנתי הייתה עוגת שמרים ומאז התאהבתי באפייה.

עברו כמה שנים, שנים מלאות אפייה, מלאות תשוקה, מלאות בעיניים זורחות מרוב אושר, מלאות התרגשות, שמחה, המון המון אהבה ורצון להגשים את החלום.

 

השתתפתי במגוון תוכניות טלוויזיה כגון "משחקי השף" ותחרויות אפייה.

באפריל 2012 התחלתי לימודי קונדיטוריה בבית הספר ״בישולים״ ובאפריל 2013 סיימתי את לימודי וקבלתי תעודת הסמכה של קונדיטורית.

 

בגיל 18 נסעתי לבלגיה לעבוד במסעדה בעלת כוכבי מישלן ועכשיו ממשיכה להגשים את החלום!
לא מזמן חזרתי מסטאז בצרפת במסעדה נוספת בעלי כוכבי מישלן.

במשך השנים עבדתי בקונדיטוריית ״דלאל״, מסעדת ״קלואליס״, מסעדת ״שילה", מסעדת ״מסה״ וכיום שף קונדיטור של קבוצת ״וויסקי בר מוזיאון״ בת"א ובפראג.
לאחרונה הוצאתי את הספר שלי "הלוחשת לבצקים" ומחכה לארח אתכם בסטודיו שלי לסדנאות אפייה מתוקות ומלוחות.

bottom of page