נעים להכיר



שמי נועה עינת, קונדיטורית צעירה, בוגרת קונדיטורית" בישולים״.
הרומן שלי עם אפייה החל בגיל 12, העוגה הראשונה שהכנתי הייתה עוגת שמרים ומאז התאהבתי באפייה.
עברו כמה שנים, שנים מלאות אפייה, מלאות תשוקה, מלאות בעיניים זורחות מרוב אושר, מלאות התרגשות, שמחה, המון המון אהבה ורצון להגשים את החלום.
השתתפתי במגוון תוכניות טלוויזיה כגון "משחקי השף" ותחרויות אפייה.
באפריל 2012 התחלתי לימודי קונדיטוריה בבית הספר ״בישולים״ ובאפריל 2013 סיימתי את לימודי וקבלתי תעודת הסמכה של קונדיטורית.
בגיל 18 נסעתי לבלגיה לעבוד במסעדה בעלת כוכבי מישלן ועכשיו ממשיכה להגשים את החלום!
לא מזמן חזרתי מסטאז בצרפת במסעדה נוספת בעלי כוכבי מישלן.
במשך השנים עבדתי בקונדיטוריית ״דלאל״, מסעדת ״קלואליס״, מסעדת ״שילה", מסעדת ״מסה״, הייתי השף קונדיטור של קבוצת ״וויסקי בר מוזיאון״ בת"א ובפראג כ-8 שנים.
הספקתי כבר להוציא לאור את הספר האפייה הראשון שלי - "הלוחשת לבצקים".
אני מעבירה סדנאות פרונטליות במגוון מקומות בארץ וסיורי אוכל בתל אביב - אין דבר שאני יותר אוהבת מאוכל ואנשים!
לפני שנה פתחתי את מועדון bakeon - קורסי אפייה דיגיטליים, על מנת שאוכל להעביר לכם את הידע והאהבה שלי מכל מקום ובכל זמן, ואני מאוד גאה בקורסים שלי, הם מקיפים, קלים לביצוע ומהנים.
מחכה לפגוש אתכם על המסך בקורס דיגיטלי, בסדנא פרונטלית או בסיור קבוצתי.
שלכם, נועה.