function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

בורקס תרד משפחתי מפנק

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 7 במאי
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: לפני 9 שעות

בול לשבועות שמתקרב אלינו ובכללי לכל אירוח שלכם :)

אני מכורה לקראנצ'יות המטריפה של הבורקס הזה, והכי אוהבת לאכול אותו עם ביצה קשה ועגבניות פרוסות, התרד/המנגולד הופך אותו לחלומי ! המתכון הזה יהיה הכוכב שלכם בשולחן!


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


בורקס גדול בתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ


לבורקס:

1 חבילה בצק פילו, מופשר לפי הוראות היצרן

2 קופסאות (500 גרם) גבינה לבנה 5%/ קוטג

1 קופסה (250 גרם) גבינה בולגרית

200 גרם גבינה צהובה או מוצרלה, מגוררת

2 ביצים בגודל L

5 כפות קמח לבן

טיפה צילי גרוס, טיפה מלח

1/2 כפית אבקת שום

חבילה 1 של תרד/ מנגולד קצוץ


לזיגוג וקישוט:

1 ביצה בגודל L, טרופה עם מעט מלח / חלב

תערובת בייגל


אופן הכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.

מערבבים בקערה גבינה לבנה, גבינה בולגרית, גבינה מגוררת, ביצים וקמח ותבלינים ומערבבים עם התרד הקצוץ.

יוצרים עיגול מהעלי פילו כמו בסירטון ומניחים בתחתית צפוץ צפוף, מעל שמים את המילו ומסדרים שוב עלים מלמעלה הפעם 2 עלים בכל חתיכה.

מברישים את הבורקס, מפזרים תערובת בייגל ואופים 40-50 דקות, או עד שהמאפה זהוב מאוד.


אתם לא מבינים איזה ריח יהיה לכם בבית! אפשר להכין מראש ואז רק לאפות/ לחמם שהאורחים מגיעים.


ספרו לי איך יצא!



Comments


תגובות:

bottom of page