function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const a = 1 const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

שושני שמרים קרמבו נוטלה

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 11 בינו׳ 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

מתכון חדש בפינה של ״אופה איתכם לקראת שבת״ - שושני שמרים קרמבו נוטלה.


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת



חומרים ל20 שושנים שמנים


לבצק:

500 גרם קמח לבן

25 גרם שמרים טריים/8 גרם שמרים יבשים

2ביצים L

50 גרם (רבע כוס) סוכר לבן

160גרם (1/2 כוס +2 כפות)חלב/חלב שקדים

50 גרם שמנת חמוצה/ קרם קוקוס

50גרם (רבע כוס) שמן

מעט מחית וניל/ תמצית וניל

חצי כפית מלח

100 גרם חמאה קרה שנכנסת לאחר קבלת בצק.


למלית:

צנצנת גדולה של נוטלה

חבילת קרמבו

סירופ:

150 גרם סוכר

150 גרם מים


אופן הכנה:

1. נתחיל בהכנת הבצק- בקערת המיקסר נניח את כל המרכיבים פרט למלח ולחמאה ונלוש עם וו לישה עד לקבלת בצק.

2.לאחר קבלת בצק שמים את המלח, והחמאה בדרגה ולשים שמונה דקות עד לקבלת בצק חלק.

3. נעביר את הבצק לקערת התפחה גדולה נכסה בניילון נצמד ונתפיח עד להכפלת נפח הבצק בערך כ45 דק עד שעה.

4.בזמן ההתפחה שימו לכם צלחת מלאה בקרמבו ואת בנוטלה בצד

5.לאחר התפחת הבצק נחלק אותו ל2 חתיכות. נרדד כל חתיכה על משטח מקומח למלבן

6.מורחים 1/2 מהמילוי מועכים את הקרמבו ומורחים

7.מגלגלים לגליל שמן ויפה,חותכים לשושנים

8.מניחים בתבנית וחוזרים על הפעולה עם שאר הבצק.

9.נתפיח כחצי שעה בטמפ החדר, נמרח ביצה לתנור שחומם מראש ל160 מעלות למשך 25-35 דק עד לצבע זהוב.

10.סירופ סוכר- נבשל סוכר ומים לרתיחה, נעביר לכלי ונקרר היטב

11.ברגע שהמגש יוצא מהתנור נבריש אותם בכמות יפה של סירופ סוכר.


תהנו❤️


תגובות


תגובות:

bottom of page