function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

רוגעלך בשר ומטבוחה

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 4 בדצמ׳ 2024
  • זמן קריאה 2 דקות

מכירים את זה שמגיע יום רביעי/ חמישי בשבוע ואין לכם כוח להרים סיר כי עוד רגע שישי? המתכון הזה מדוייק בשבילכם! מזל שיש את המוצרים של מאסטר שף שעוזרים לי לתקתק ארוחה ב5 דק וחסר לכם ואתם לא מנסים את הרוטב סרירצ'ה כי הוא ואו .


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


כמות: כ30-40 רוגעלכים תלוי בגודל!


לבצק:

500 גרם קמח לבן

25 גרם שמרים טריים/8 גרם יבשים

50 גרם סוכר לבן

2 ביצה

50 גרם שמן

150 מים

1 כפית אבקת שום-לא חובה

1 כפית מלח


למילוי:

מילוי הרוגעלכים:

(הבשר צריך להיות מבושל לפני ששמים אותו בבצק)

חצי קילו בשר טחון

2 בצלים, קצוצים

מעט שמן, לטיגון

4 שיני שום, קצוצות

כפית מלח

כפית פלפל שחור

כפית כמון

כפית פפריקה אדומה


למטבוחה:

פחית מוטי(כי זה מטבוחה לעצלנים )

1 פלפל חריף (שיהיה חריף )

10 שיני שום שלמות

מעט שמן

מלח לפי טעם

חצי כף פפריקה מתוקה

רבע כף פפריקה חריפה


להברשה:

1 ביצה

מלח גס/שומשום


הכנת המטבוחה:

1.פותחים את התבלינים ביחד עם המעט שמן.

2.מוסיפים את השום ומערבבים טיפה

3.נוסיף כעת את המוטי ופלפל חריף

4. נבשל את המטבוחה על אש נמוכה , נערבב מידי פעם ונבשל באזור השעתיים .


לתהליך הכנת הרוגעלך:

1.בשלב הראשון נכין את המטבוחה

2. ואז נעבור לבצק-בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים, סוכר, מים , ביצה ואבקת שום ולשים על מהירות איטית במשך 4 דקות.

3.מוסיפים את השמן והמלח ולשים עוד 10 דקות עד שהבצק רך.

4.מכסים ומתפיחים במשך 45 דק על השיש.

5.בינתיים מכינים את הבשר -מטגנים את הבצל עם התבלינים ומוסיפים את הבשר מבשלים רק עד שהוא מבושל, אל תייבשו אותו.

6. על משטח מקומח מרדדים את הבצק למלבן בעובי 1/2 ס”מ , מורחים שכבה של מטבוחה ושמים בנדיבות את הבשר

7.חותכים למשולשים באורך 8-10 ס”מ בערך ומגלגלים לצורת רוגלך- מהרחב פנימה.

8.מניחים את הרוגלך בתבנית עם נייר אפייה מורחים ביצה, ומפזרים מלח גס ומתפיחים 20 דק.

9. מחממים תנור ל-180 מעלות, ואופים אותם במשך 20-30 דקות בטורבו או עד הזהבה יפה.


ממליצה לאכול חם🤍





תגובות


תגובות:

bottom of page