top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

עוגת תפוחים ותבלינים

עודכן: 7 באפר׳ 2020

בזמן הקורונה אני אופה ללא הפסקה, כדי לנקות את הראש ממחשבות. יום שישי השעה 8 וחצי בבוקר הבית נקי, אני אחרי ריצה ויש עוגת תפוחים מעלפת בתנור, כל הבית מריח כמו עוגת תפוחים אחת גדולה,




מצרכים: 1 כוס סוכר לבן 1/2 כוס שמן קנולה 3 ביצים L 200 גרם שמנת חמוצה/שמנת צמחית 1/4 כוס חלב/מים 3 תפוחים ירוקים סמית

כפית קינמון אגוז מוסקט לפי הטעם 3/4 כוס שבולת שועל מורנפלייק 1 כוס+3 כפות קמח תופח אופן הכנה: מחממים תנור ל-180 מעלות. בקערה גדולה טורפים היטב סוכר,שמן, ביצים,שמנת חמוצה, חלב. מקלפים תפוחים וחותכים אותם לקוביות קטנות ומערבבים עם התבלינים . מוסיפים לקערה הגדולה את הקמח והקוואר ומערבבים, לא לערבב יותר מידי. מוסיפים את התפוחים והתבלינים ומערבבים מהר. מעבירים לתבנית משומנת בקוטר 24. ואופים בין 25 ל35 דקות, לבדוק עם סכין או קיסם. תהנו! מחכה לראות איך יצא .


325 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

תגובות:

bottom of page