function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

עוגת פאדג׳ שוקולדית

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 17 באפר׳
  • זמן קריאה 1 דקות

עוגת פאדג מושלמת! לפסח/למי שאוכל ללא גלוטן ואפילו כעוגת מומולדת♥️


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


חומרים:

6 ביצים L

200 גרם כוס סוכר

300 גרם שוקולד מריר

180 גרם שמן או 200 גם חמאה

70 גרם קמח שקדים/שקדים טחונים (2/3 כוס) אפשר גם אגוזי לוז טחונים.


תהליך הכנה:

* מחממים תנור ל160 מעלות

- במיקסר מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקצף מלא אוויר!

- ⁠קערה ממיסים שמן ושוקולד.

- ⁠מוסיפים אל תוך הקציפת ביצים את השוקולד מערבבים לשנייה.

- ⁠מוסיפים את האבקת שקדים ומערבבים בעדינות אפשר גם ידנית.

- ⁠שופכים לתבנית משומנת

- ⁠אופים חצי שעה עד 40 דק, הקיסם צריך להיות לח.

נהנים מכל ביס!

אפשר לאכול אותה קרה או חמה/ עם גלידה או עם רוטב שוקולד.


תהנו♥️



Comments


תגובות:

bottom of page