עוגת פאדג׳ שוקולדית
- noa einat
- 17 באפר׳
- זמן קריאה 1 דקות
עוגת פאדג מושלמת! לפסח/למי שאוכל ללא גלוטן ואפילו כעוגת מומולדת♥️

חומרים:
6 ביצים L
200 גרם כוס סוכר
300 גרם שוקולד מריר
180 גרם שמן או 200 גם חמאה
70 גרם קמח שקדים/שקדים טחונים (2/3 כוס) אפשר גם אגוזי לוז טחונים.
תהליך הכנה:
* מחממים תנור ל160 מעלות
- במיקסר מקציפים את הביצים עם הסוכר עד לקצף מלא אוויר!
- קערה ממיסים שמן ושוקולד.
- מוסיפים אל תוך הקציפת ביצים את השוקולד מערבבים לשנייה.
- מוסיפים את האבקת שקדים ומערבבים בעדינות אפשר גם ידנית.
- שופכים לתבנית משומנת
- אופים חצי שעה עד 40 דק, הקיסם צריך להיות לח.
נהנים מכל ביס!
אפשר לאכול אותה קרה או חמה/ עם גלידה או עם רוטב שוקולד.
תהנו♥️
Comments