function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

עוגת אפרסקים

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 22 ביולי
  • זמן קריאה 1 דקות

עוגת אפרסקים הכי קיצית, רכה ומתוקה – עם שמנת מתוקה, קראמבל מתפצח, והר של אפרסקים טריים.

הריח? לא חוקי.

הטעם? עוד יותר.

והכי כיף זה שהיא ב10 דק עבודה.


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


מצרכים לעוגה:

3 ביצים L

250 גרם סוכר לבן (כוס ורבע)

1 סוכר וניל או כף מחית וניל אני השתמשתי באבקת וניל

250 מ”ל שמנת מתוקה להקצפה או קרם קוקוס לפרווה

150 גרם שמן קנולה (¾ כוס)

180 גרם קמח תופח (כוס ורבע)

3 אפרסקים חתוכים לקוביות


לקראמבל: (לערבב הכול ידנית או במיקסר עם וו גיטרה)

50 גרם קמח לבן

50 גרם סוכר לבן

50 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות


אופן ההכנה:

מחממים תנור ל־180 מעלות.

בקערה גדולה טורפים ביצים, סוכר, וניל, שמנת מתוקה ושמן קנולה – עד לקבלת תערובת חלקה.

מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבב עד שהבלילה אחידה וללא גושים.

חותכים את האפרסקים, לקוביות, ועושים קראמבל ידנית(מערבבים עד שמקבלים פירורים.

יוצקים את כל הבלילה לתבניות .

מפזרים אפרסקים ומעל את הקראמבל.

אופים 25–35 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.

מצננים ונהנים :)



Comments


תגובות:

bottom of page