function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const a = 1 const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

עוגת שמרים עסיסית מפוצצת בשוקולד

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 12 בספט׳ 2024
  • זמן קריאה 2 דקות

בואו נפתח את הסופש עם מתכון מושלם לעוגת שמרים עסיסית להתעלף ומפוצצת שוקולד כזאת שתגרום לכם לאושר.

מתכון חדש בפינה שלי ״אופה איתכם לקראת שבת״


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


2 עוגות אינגליש קייק שמנות


לבצק:

500 גרם קמח לבן

25 גרם שמרים טריים/8 גרם שמרים יבשים

2ביצים L

50 גרם (רבע כוס) סוכר לבן

160גרם (1/2 כוס +2 כפות)חלב/חלב שקדים

50 גרם שמנת חמוצה/ קרם קוקוס

50גרם (רבע כוס) שמן

מעט מחית וניל/ תמצית וניל

חצי כפית מלח

100 גרם חמאה קרה שנכנסת לאחר קבלת בצק.


למלית:

200 גרם נוטלה לשלב השני

150 גרם חמאה מומסת

150 גרם סוכר

100 גרם אבקת שקדים

100 גרם קקאו


סירופ:

150 גרם סוכר

150 גרם מים


אופן הכנה:

1. נתחיל בהכנת הבצק- בקערת המיקסר נניח את כל המרכיבים פרט למלח ולחמאה ונלוש עם וו לישה עד לקבלת בצק.

2.לאחר קבלת בצק שמים את המלח, והחמאה בדרגה ולשים שמונה דקות עד לקבלת בצק חלק.

3. נעביר את הבצק לקערת התפחה גדולה נכסה בניילון נצמד ונתפיח עד להכפלת נפח הבצק בערך כ45 דק עד שעה.

4.ממיסים במיקרו חמאה ומערבבים אותה עם שאר חומרי המלית עד לקבלת ממרח.

התגבש מידי תחממו טיפה במיקרו.

5.לאחר התפחת הבצק נחלק אותו ל2 חתיכות. נרדד כל חתיכה על משטח מקומח למלבן

6.מורחים 1/2 מהמילוי, מרדדים דק דק ומורחים מלא נוטלה.

7.מגלגלים לגליל שמן ויפה,חותכים באמצע לאורך וקולעים עוגת שמרים כשהשוקולד שלכם תמיד כלפי מעלה.

8.מניחים בתבנית וחוזרים על הפעולה עם שאר הבצק.

9.נתפיח כחצי שעה בטמפ החדר, נמרח ביצה לתנור שחומם מראש ל160 מעלות

למשך 25-35 דק עד לצבע זהוב.

10.סירופ סוכר- נבשל סוכר ומים לרתיחה, נעביר לכלי ונקרר היטב

11.ברגע שהמגש יוצא מהתנור נבריש אותם בכמות יפה של סירופ סוכר.


תהנו!


בקרוב... ניפגש עם כל הטיפים לעוגת שמרים המושלמת!



תגובות


תגובות:

bottom of page