function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const a = 1 const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

עוגת שמרים עננים

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 29 במאי 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

בואו נכין עוגות שמרים נוטלה רכות וטעימות! גם המתכון הזה בוא חלק מהפינה שלי #אופהלקראתשבת והוא פשוט מנצח!


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


חומרים ל2 עוגות אינגליש קייק שמנות/2 תבניות עגולות עם חור באמצע.


לבצק:

500 גרם קמח לבן

25 גרם שמרים טריים/8 גרם שמרים יבשים

2ביצים L

50 גרם (רבע כוס) סוכר לבן

160גרם (1/2 כוס +2 כפות)חלב/חלב שקדים

50 גרם שמנת חמוצה/ קרם קוקוס

50גרם (רבע כוס) שמן

מעט מחית וניל/ תמצית וניל

חצי כפית מלח

100 גרם חמאה קרה שנכנסת לאחר קבלת בצק.


למלית:

400 גרם נוטלה

100 גרם שוקולד ציפס לבן


סירופ:

150 גרם סוכר

150 גרם מים

אופן הכנה:

1. נתחיל בהכנת הבצק- בקערת המיקסר נניח את כל המרכיבים פרט למלח ולחמאה ונלוש עם וו לישה עד לקבלת בצק.

2.לאחר קבלת בצק שמים את המלח, והחמאה בדרגה ולשים שמונה דקות עד לקבלת בצק חלק.

3. נעביר את הבצק לקערת התפחה גדולה נכסה בניילון נצמד ונתפיח עד להכפלת נפח הבצק בערך כ45 דק עד שעה.

4.לאחר התפחת הבצק נחלק אותו ל2 חתיכות שוות

5.נרדד כל חתיכה על משטח מקומח למלבן

6.מורחים 1/2 מהנוטלה *ניתן לפזר בשלב הזה שוקולדים

7.מגלגלים לגליל שמן ויפה,חותכים באמצע לאורך וקולעים עוגת שמרים כשהשוקולד שלכם תמיד כלפי מעלה.

8.מניחים בתבנית וחוזרים על הפעולה עם שאר הבצק.

9.נתפיח כחצי שעה בטמפ החדר, נמרח ביצה לתנור שחומם מראש ל160 מעלות

למשך 25-35 דק עד לצבע זהוב.

10.סירופ סוכר- נבשל סוכר ומים לרתיחה, נעביר לכלי ונקרר היטב

11.ברגע שהעוגות יוצאות מהתנור נבריש אותם בכמות יפה של סירופ סוכר.


אל תשכחו לספר לי איך יצא ❤️



תגובות


תגובות:

bottom of page