עוגת שיש פרווה טעימה בטירוף
- noa einat
- 7 במרץ 2024
- זמן קריאה 1 דקות
העוגה הזאת ממכרת תיזהרו ! עוגת שיש רכה ועסיסית וכל כך טעימה.

מצרכים:
- 2 תבניות אינגליש קייק
360 גרם קמח לבן(2 וחצי כוסות) קמח לבן
1 שקית אבקת אפייה
300 גרם (1 וחצי כוסות) סוכר
5 ביצים בטמפרטורת החדר
360 גרם ( 1 וחצי כוסות) חלב/חלב שקדים/מים
200 גרם (1 כוס) שמן
40 גרם (4 כפות) קקאו
תהליך הכנה:
-מחממים תנור ל160 מעלות טורבו .
-מערבבים את כל הרטובים ביחד- חלב, ביצים, שמן, סוכר וברגע שהגעתם לתערובת אחידה מפסיקים לערבב.
-מוסיפים את הקמח והאבקת אפייה ומערבבים רק עד לתערובת חלקה.
- מעבירים לתבניות משומנות 3/4 מהתערובת.
-את ה1/4 שנשאר לכם בקערה אתם מערבבים עם הקקאו ויוצרים את התערובת החומה.
- מעבירים לתבניות, יוצרים את צורת השיש.
-אופים כ20-30 דק, חשוב לבדוק עם קיסם שהעוגה יוצאת עם פירורים לחים.
תהנו!




תגובות