function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

עוגת שיש פרווה טעימה בטירוף

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 7 במרץ 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

העוגה הזאת ממכרת תיזהרו ! עוגת שיש רכה ועסיסית וכל כך טעימה.


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


מצרכים:

- 2 תבניות אינגליש קייק

360 גרם קמח לבן(2 וחצי כוסות) קמח לבן

1 שקית אבקת אפייה

300 גרם (1 וחצי כוסות) סוכר

5 ביצים בטמפרטורת החדר

360 גרם ( 1 וחצי כוסות) חלב/חלב שקדים/מים

200 גרם (1 כוס) שמן

40 גרם (4 כפות) קקאו


תהליך הכנה:

-מחממים תנור ל160 מעלות טורבו .

-מערבבים את כל הרטובים ביחד- חלב, ביצים, שמן, סוכר וברגע שהגעתם לתערובת אחידה מפסיקים לערבב.

-מוסיפים את הקמח והאבקת אפייה ומערבבים רק עד לתערובת חלקה.

- מעבירים לתבניות משומנות 3/4 מהתערובת.

-את ה1/4 שנשאר לכם בקערה אתם מערבבים עם הקקאו ויוצרים את התערובת החומה.

- מעבירים לתבניות, יוצרים את צורת השיש.

-אופים כ20-30 דק, חשוב לבדוק עם קיסם שהעוגה יוצאת עם פירורים לחים.


תהנו!




תגובות


תגובות:

bottom of page