עוגת פירות אדומים וקראמבל
- noa einat
- 27 בינו׳
- זמן קריאה 1 דקות
כמה כיף זה להכין עוגה חורפית כזאת עם קראמבל ופירות אדומים ב-5 דק׳ הכנה! שנשארת רכה לכמה ימים וכל כך טעימה.

2 תבניות אינגליש קייק באורך 25 ס"מ או תבנית עגולה בקוטר 24
לעוגה:
3 ביצים בגודל L
1 גביע (200 גרם) שמנת חמוצה
¼1 כוס (250 גרם) סוכר
½ כוס (100 גרם) שמן צמחי
גרדה מלימון 1 או 1 כפית תמצית וניל
¼1 כוסות (175 גרם) קמח תופח
חבילה של פטל אדום וחבילה של אוכמניות
לקראמבל:
50 גרם קמח לבן
50 גרם סוכר לבן
50 גרם חמאה קרה
לערבב יחד עד לפירורים
אופן הכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבניות.
מערבבים בקערה ביצים, שמנת חמוצה, סוכר, שמן , גרדת לימוןלתערובת אחידה. מוסיפים קמח ומערבבים רק עד שהוא נטמע בתערובת.
מעבירים לתבניות, מפזרים מלמעלה את הפירות והקראמבל .
אופים 20-25 דקות, או עד שהעוגה זהובה ויציבה, וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.
הכנתם? ספרו לי איך יצא!




תגובות