function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const a = 1 const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

עוגת פירות אדומים וקראמבל

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 27 בינו׳
  • זמן קריאה 1 דקות

כמה כיף זה להכין עוגה חורפית כזאת עם קראמבל ופירות אדומים ב-5 דק׳ הכנה! שנשארת רכה לכמה ימים וכל כך טעימה.


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


2 תבניות אינגליש קייק באורך 25 ס"מ או תבנית עגולה בקוטר 24


לעוגה:

3 ביצים בגודל L

1 גביע (200 גרם) שמנת חמוצה

¼1 כוס (250 גרם) סוכר

½ כוס (100 גרם) שמן צמחי

גרדה מלימון 1 או 1 כפית תמצית וניל

¼1 כוסות (175 גרם) קמח תופח

חבילה של פטל אדום וחבילה של אוכמניות


לקראמבל:

50 גרם קמח לבן

50 גרם סוכר לבן

50 גרם חמאה קרה

לערבב יחד עד לפירורים


אופן הכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבניות.

מערבבים בקערה ביצים, שמנת חמוצה, סוכר, שמן , גרדת לימוןלתערובת אחידה. מוסיפים קמח ומערבבים רק עד שהוא נטמע בתערובת.

מעבירים לתבניות, מפזרים מלמעלה את הפירות והקראמבל .

אופים 20-25 דקות, או עד שהעוגה זהובה ויציבה, וקיסם הננעץ במרכזה יוצא יבש.


הכנתם? ספרו לי איך יצא!



תגובות


תגובות:

bottom of page