function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

עוגת פירות אדומים

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 25 בדצמ׳ 2023
  • זמן קריאה 1 דקות

עוגה חורפית מושלם של וניל ופירות אדומים בשביל השמש שיצאה שאולי תיתן קצת אור🤍


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת



חומרים ל2 אינגליש או תבנית 20*30


לעוגה:

1 1/4 כוסות סוכר לבן (250 גרם)

1 1/2 כוסות קמח תופח-או 200 גרם קמח ו10 גרם אבקת אפייה

3 ביצים L

1/2 כוס שמן קנולה(120גרם)

מיכל או 250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%

אפשר להחליף בגביע שמנת חמוצה

1 כפית וניל

פירות אדומים קפואים/טריים


קראמבל:

50 גרם חמאה חתוכה לקוביות

50 גרם סוכר לבן

50 גרם קמח-מערבבים לפירורים.


אבקת סוכר לקישוט


תהליך הכנה:

-מחממים תנור ל170 מעלות

-מקציפים במיקסר את כל החומרים פרט לקמח, שהכול מעורבב מוסיפים את הקמח ומערבבים רק על להטמעה :

-מעבירים לתבנית משומנת, מקשטים בתותים וקראמבל ומכניסים לתנור ל30-35 דק/עד שהקיסם יוצא נקי.

-בוזקים אבקת סוכר ונהנים!



תגובות


תגובות:

bottom of page