function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

עוגת גבינה פירורים

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 10 ביוני 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

אין כמו עוגת הגבינה של אימא אורלי! מילוי גבינה קטיפתי, פירורי בצק זהובים וביסים מענגים אחד אחד...


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ או תבנית מלבנית בגודל 20X30 ס"מ


לבצק ולפירורים:

3 כוסות (420 גרם) קמח לבן

2 חלמונים מביצים בגודל L

½ כוס (100 גרם) סוכר

200 גרם חמאה, חתוכה לקוביות

גרידת לימון מ-½ לימון


למילוי גבינה:

2 חלבונים מביצים בגודל L

¾ כוס (150 גרם) סוכר

1 מיכל (250 גרם) שמנת להקצפה

3 קופסאות (750 גרם) גבינה לבנה 9%

גרידת לימון מ-1 לימון


אופן הכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית.

מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את כל מרכיבי הבצק ומעבדים לבצק אחיד.

מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים. משטחים מחצית בתבנית העוגה לשכבת בצק אחידה, ואת המחצית השנייה משטחים בתבנית נפרדת (לפירורים).

אופים את שתי תבניות הבצק 15-20 דקות, או עד שהבצק מזהיב ואפוי. מצננים לחלוטין. מפוררים את אחד הבצקים לפירורים בעזרת מזלג.

מכינים את המילוי: בקערת מיקסר עם וו הקצפה טורפים חלבונים עם ½ כוס סוכר לקצף יציב. שומרים בצד.

בקערת מיקסר עם וו הקצפה טורפים שמנת להקצפה עם יתרת הסוכר לקצפת רכה. מוסיפים גבינה לבנה ואת קצף החלבונים ומערבבים בתנועות קיפול עדינות לתערובת אחידה.

יוצקים את המילוי על התחתית האפויה ומפזרים מעל את הפירורים. מצננים במקרר לפחות 4 שעות.

מקשטים בפירות אדומים ומגישים!


תהנו!


העוגה נשמרת עד 4 ימים במקרר בכלי אטום.




תגובות


תגובות:

bottom of page