עוגת בננות שוקולד צ'יפס
- noa einat
- 15 בינו׳ 2024
- זמן קריאה 1 דקות
מכירים את זה שיש לכם בננות שכבר הופכות להיות פחות יפות ושחורות? זה הזמן המושלם להכין מהם עוגת בננות שוקולדית וטעימה בטירוף!

החומרים ל2 אינגליש או לתבנית אחת בקוטר 24
2 ביצים
3 בננות
120 גרם שמן-חצי כוס
150 גרם סוכר לבן-3/4 כוס
240 גרם קמח לבן (1 ו 3/4 כוסות קמח)
2 כפיות אבקת אפייה
קורט מלח
200 גרם שוקולד מריר או שוקולד חלב
לקראמבל- לא חובה 20 גרם קמח+20 גרם חמאה חתוכה לקוביות+20 גרם סוכר מערבבים לפירורים
הוראות הכנה:
-מחממים תנור ל160 מעלות
-בקערה מועכים את הבננות, מוסיפים את הביצים השמן והסוכר וטורפים.
-מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה ומלח ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.
-מוסיפים את השוקולד ציפס ומערבבים
- מעבירים לתבנית משומנת ומפזרים את הקראמבל.
- אופים 20-40 דק תלוי בתבנית אבל דוקרים את העוגה עם קיסם והיא צריכה לצאת עם פירורים קטנים.
- מצננים ונהנים מכל ביס
תהנו




תגובות