function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

עוגת בננות שוקולד צ'יפס

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 15 בינו׳ 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

מכירים את זה שיש לכם בננות שכבר הופכות להיות פחות יפות ושחורות? זה הזמן המושלם להכין מהם עוגת בננות שוקולדית וטעימה בטירוף!


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת



החומרים ל2 אינגליש או לתבנית אחת בקוטר 24

2 ביצים

3 בננות

120 גרם שמן-חצי כוס

150 גרם סוכר לבן-3/4 כוס

240 גרם קמח לבן (1 ו 3/4 כוסות קמח)

2 כפיות אבקת אפייה

קורט מלח

200 גרם שוקולד מריר או שוקולד חלב


לקראמבל- לא חובה 20 גרם קמח+20 גרם חמאה חתוכה לקוביות+20 גרם סוכר מערבבים לפירורים


הוראות הכנה:

-מחממים תנור ל160 מעלות

-בקערה מועכים את הבננות, מוסיפים את הביצים השמן והסוכר וטורפים.

-מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה ומלח ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה.

-מוסיפים את השוקולד ציפס ומערבבים

- מעבירים לתבנית משומנת ומפזרים את הקראמבל.

- אופים 20-40 דק תלוי בתבנית אבל דוקרים את העוגה עם קיסם והיא צריכה לצאת עם פירורים קטנים.

- מצננים ונהנים מכל ביס


תהנו


תגובות


תגובות:

bottom of page