top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

עוגיות סהרונים


עוגיות סהרונים אלו עוגיות שמכינים ב5 דקות ולא יכולים להפסיק לאכול, הן טעימות שהן חמות, קרות, מהמגש או מהצינצנת... הן טעימות בכל מצב! אבל תיזהרו זה ממכר.

מתכון לכמות של 50-65 עוגיות


מצרכים: 200 גרם חמאה רכה קורט מלח 100 גרם אבקת סוכר 1/2 כפית מחית וניל איכותית 2 כפות חלב 200 גרם שקדים טחונים 210 גרם קמח לבן 40 גרם קורנפלור 1 כפית אבקת אפייה

להגשה: אבקת סוכר


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.

  2. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים יחד חמאה, מלח, אבקת סוכר, מחית וניל, וחלב לתערובת אוורירית מאוד וקרמית.

  3. מנקים את דפנות המיקסר בעזרת לקקן ומוסיפים שקדים טחונים, קמח, קורנפלור ואבקת אפייה.

  4. מערבבים רק עד לקבלת גוש בצק .

  5. יוצרים כדורים קטנים מהבצק ומעצבים כל אחד מהם לצורת סהר כמו בתמונה של העוגיות המוכנות.

  6. מניחים על תבנית תנור עם נייר אפייה במרווחים.

  7. אופים במשך כ-10-12 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות מעט.

  8. מצננים לחלוטין, מקשטים באבקת סוכר ומגישים.


778 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

תגובות:

bottom of page