function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const a = 1 const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

אוזני המן דובאי

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 4 במרץ
  • זמן קריאה 2 דקות

מתכון מעלף לאוזני המן מושחתים עד מאוד! המתכון פשוט ממש!

אפשר גם לקנות ממרח דובאי מוכן אבל הכי טעים להכין:)


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת



כ- 20 אזני המן בקוטר 8 ס"מ.


לבצק:

200 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות

1 כוס (120 גרם) אבקת סוכר

1 ביצה בגודל L

1 חלמון מביצה בגודל L

1 כפית מחית וניל או 2 כפיות תמצית וניל

½2 כוסות (350 גרם) קמח לבן

1 כפית אבקת אפייה- 5 גרם

קורט מלח


למילוי:

100 גרם שערות קדאיף

50 גרם חמאה

80 גרם פיסטוק

80 גרם שוקולד לבן מומס

20 גרם שמן ניטרלי


*חלבון / מים להדבקת הבצק


לקישוט:

שוקולד לבן/ שוקולד מריר/ שוקולד חלב עם מעט שמן קנולה


אופן הכנה:

הכנת הבצק: בקערת מיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ואבקת סוכר לתערובת קרמית.

מוסיפים ביצה, חלמון ווניל ומעבדים לתערובת אחידה.

מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח ומעבדים רק עד שנוצר בצק אחיד.

על משטח מקומח מאחדים את הבצק ומשטחים לדיסקית עבה, עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר כשעה.

בזמן הזה מכינים את המילוי:

במחבת עם חמאה משחימים את שיערות הקדאיף (את שיערות הקדאיף לחתוך לחתיכות קטנות לפני הטיגון), לערבב כל הזמן עד שהשיערות משחימות ומחליפות צבע לחום בהיר. לא לעזוב את המחבת שלא ישרף הקדאיף.

בקערה שמים את השוקולד הלבן וממיסים במיקרוגל, מוסיפים את מחית הפיסטוק והשמן ומערבבים עד איחוד החומרים.

מחברים את הקדאיף המושחם לתערובת השוקולד והפיסטוק ומערבבים עד שכל הקדאיף עטוף מהמילוי.

מעצבים את האוזני המן: מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים. מרדדים כל חלק על משטח מקומח לעובי 5 מ"מ.

קורצים עיגולים בקוטר 8-10 ס"מ. מניחים במרכז כל עיגול כפית מילוי, מורחים מסביב חלבון או מים וסוגרים לצורת אוזן המן. מניחים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומקפיאים 10 דקות.

מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים 10-15 דקות, עד שהאוזני המן מזהיבות והבצק אפוי היטב. מצננים לחלוטין ומצפים או מזלפים בשוקולד שבחרתם (אפשר לשלב).


לזלול בהנאה 😋



תגובות


תגובות:

bottom of page