function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

בראוניז חלבה

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 13 באפר׳
  • זמן קריאה 1 דקות

בראוניז חלבה עסיסים ושווים! הם בלי גלוטן😎אבל תאמינו לי אחרי שתכינו אותם פעם אחת תתאהבו ותכינו אותם. גם אחרי פסח!


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


חומרים:

200 גרם חמאה או 180 גרם שמן

200 גרם שוקולד מריר

5 ביצים

150 גרם סוכר לבן

5 ביצים

100 גרם פודינג וניל

קורט מלח

חלבה פקאן/ כל חלבה שתרצו


אופן הכנת הבראוניז:

1. מחממים תנור ל180 מעלות טורבו.

2.ממיסים את השמן והשוקולד עד לתערובת חלקה ומבריקה.

3. מוסיפים את כל שאר החומרים וטורפים היטב.

4.שופכים הכול לתבנית משמנת היטב.

5. מפזרים חלבה ואופים30-35 דק עד שהקיסם יוצא טיפה לח.

6 רק לאחר קירור מלא בטמפ החדר חותכים את הבראוניז


תתכוננו להתאהב!♥️




Comentarios


תגובות:

bottom of page