בראוניז חלבה
- noa einat
- 13 באפר׳
- זמן קריאה 1 דקות
בראוניז חלבה עסיסים ושווים! הם בלי גלוטן😎אבל תאמינו לי אחרי שתכינו אותם פעם אחת תתאהבו ותכינו אותם. גם אחרי פסח!

חומרים:
200 גרם חמאה או 180 גרם שמן
200 גרם שוקולד מריר
5 ביצים
150 גרם סוכר לבן
5 ביצים
100 גרם פודינג וניל
קורט מלח
חלבה פקאן/ כל חלבה שתרצו
אופן הכנת הבראוניז:
1. מחממים תנור ל180 מעלות טורבו.
2.ממיסים את השמן והשוקולד עד לתערובת חלקה ומבריקה.
3. מוסיפים את כל שאר החומרים וטורפים היטב.
4.שופכים הכול לתבנית משמנת היטב.
5. מפזרים חלבה ואופים30-35 דק עד שהקיסם יוצא טיפה לח.
6 רק לאחר קירור מלא בטמפ החדר חותכים את הבראוניז
תתכוננו להתאהב!♥️
Comentarios