function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

עוגיות מגולגלות במילוי נוטלה

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 13 באוק׳ 2019
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 7 באפר׳ 2020

המתכון הבא זה מתכון לעוגיות מגולגלות שמזכירות לי את העוגיות שאמא שלי הייתה מכינה, עוגיות רכות וטעימות כל כך שאי אפשר להפסיק לאכול. אפשר למלא את העוגיות בנוטלה/ שחר/ ריבה/ממרח תמרים, כל ממרח שתרצו. לא תאמינו כמה העוגיות האלה קלות להכנה! כל כך קלות שאפשר להכין אותם ברגע האחרון, אבל בנינו הכי כיף צנצנת כזאת על השיש.


ree


חומרים לבצק:

350 גרם קמח תופח 200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות 1 גביע שמנת חמוצה(200 גרם).


למילוי:

נוטלה ניתן להחליף לכל ממרח שתירצו


אופן הכנת העוגיות:

-במעבד מזון עם להב פלדה או במיקסר עם וו גיטרה שמים יחד את הקמח, החמאה והשמנת חמוצה ומעבדים יחד עד לקבל בצק אחיד, -משטחים את הבצק בצורת מלבן בתוך ניילון נצמד ומצננים במקרר במשך כחצי שעה.

על משטח מקומח מרדדים את הבצק לצורת מלבן לעובי של כ-2 מ"מ(כדאי לחלק את הבצק לחצי וכל פעם לעשות חתיכה אחת) . - מורחים את המילוי ומגלגלים לגליל. - מדליקים תנור לטורבו 180 מעלות. -מעבירים לנייר אפייה, בעזרת סכין חדה חורצים חריצים בבצק על מנת שיהיה נוח יותר לחתוך לאחר האפייה. -מכניסים לתנור שחומם מראש עד להזהבה (בין 20-25 דקות).

-פורסים, בוזקים אבקת סוכר ומצננים. תהנו!


תגובות


תגובות:

bottom of page