function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const a = 1 const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

עוגיות מגולגלות

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 10 באוק׳ 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

רגע לפני כיפור בואו נכין עוגיות מגולגלות כדי שתחשבו עליהן כל הצום!


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


חומרים:

300 גרם קמח לבן

100 גרם סוכר לבן

100 גרם חמאה קרה

40 גרם חלב מכל סוג

40 גרם שמן קנולה

1/2 כפית אבקת אפייה

קורט מלח

מעט מחית וניל

ממרח:נוטלה/לוטוס/השחר/תמרים/ריבה


תהליך ההכנה:

בקערת מיקסר עם וו גיטרה מניחים קמח, אבקת אפייה, סוכר וחמאה

מפעילים עד לקבלת מרקם חול אגב בשפה המקצועית זה נקרא סבלז :).

מוסיפים חלב, שמן, ניל ומלח ומפעילים שוב רק עד לקבלת בצק.

מחלקים את הבצק המוכן ל2 חתיכות שוות, עוטפים את כל חתיכה בניילון נצמד או מכניסים לשקית זיפ, משטחים מעט לצורת מלבן ומכניסים למקרר ל1/2 שעה לפחות.


מקמחים מעט נייר אפייה, מניחים בצק ומעליו עוד נייר אפייה.

מרדדים כל חתיכה למלבן דק, מורחים את הממרח שאתם רוצים ומגלגלים .

מקפיאים את הרולדה שלמה לפחות שעה , חותכים חצי דרך את הפסים שלנו ורק אז אופים אותה ב160 מעלות עד שהן מזהיבות בערך 20 דק.

נותנים להן להתקרר לחלוטין ואז פורסים אותן ומפדרים באבקת סוכר.


צום קל! ושיהיה לנו בעיקר שקט♥️




תגובות


תגובות:

bottom of page