function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

המתכון המושלם לעוגיית שוקולד צ׳יפס

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 23 ביוני 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

בשבוע שעבר עבדתי על פרוייקט גדול של בנק הפועלים, מעל 400 עוגיות שוקולד צ׳יפס ענקיות! שיצאו אתמול לכל הסניפים.

70 קילו חמאה ו-70 קילו שוקולד שלא נדבר עם הסוכר כן? נגמרו להם ביומיים.

החלטתי לפנק אתכם במתכון במושלם שלי לעוגיית שוקולד צ׳יפס!


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


חומרים ל-30 יחידות בגודל בינוני:

300 גרם קמח

200 גרם חמאה רכה

3/4 כפית אבקת סודה לשתייה

150 גרם סוכר חום

100 גרם סוכר לבן

2 ביצים

רבע כפית מלח

חצי כפית וניל

100 גרם שוקולד ציפס מריר

100 גרם שוקולד ציפס חלב

100 גרם שוקולד ציפס לבן


תהליך הכנת העוגיות:

1. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה ו-2 סוגי הסוכר

2.שהתערובת אחידה מוסיפים את הביצים והוניל.

3. מערבבים את הקמח, סודה לשתייה והמלח ולאחר מכן מוספים את הכול למיקסר ומערבבים במהירות איטית.

4. שהתערובת אחידה מוסיפים את כל השוקולדים, מערבבים עירבוב קצר.

5. יוצרים עיגולים על מגש עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחום מראש ל180 מעלות.

6. הן משטחות מאוד, לכן צריך מרווחים גדולים!

7. זמן אפייה- 12-16 דקות (תלוי בגודל) .

8. לא מרימים מהמגש לפני צינון מלא!


תהנו!




תגובות


תגובות:

bottom of page