המתכון המושלם לעוגיית שוקולד צ׳יפס
- noa einat
- 23 ביוני 2024
- זמן קריאה 1 דקות
בשבוע שעבר עבדתי על פרוייקט גדול של בנק הפועלים, מעל 400 עוגיות שוקולד צ׳יפס ענקיות! שיצאו אתמול לכל הסניפים.
70 קילו חמאה ו-70 קילו שוקולד שלא נדבר עם הסוכר כן? נגמרו להם ביומיים.
החלטתי לפנק אתכם במתכון במושלם שלי לעוגיית שוקולד צ׳יפס!

חומרים ל-30 יחידות בגודל בינוני:
300 גרם קמח
200 גרם חמאה רכה
3/4 כפית אבקת סודה לשתייה
150 גרם סוכר חום
100 גרם סוכר לבן
2 ביצים
רבע כפית מלח
חצי כפית וניל
100 גרם שוקולד ציפס מריר
100 גרם שוקולד ציפס חלב
100 גרם שוקולד ציפס לבן
תהליך הכנת העוגיות:
1. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה ו-2 סוגי הסוכר
2.שהתערובת אחידה מוסיפים את הביצים והוניל.
3. מערבבים את הקמח, סודה לשתייה והמלח ולאחר מכן מוספים את הכול למיקסר ומערבבים במהירות איטית.
4. שהתערובת אחידה מוסיפים את כל השוקולדים, מערבבים עירבוב קצר.
5. יוצרים עיגולים על מגש עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחום מראש ל180 מעלות.
6. הן משטחות מאוד, לכן צריך מרווחים גדולים!
7. זמן אפייה- 12-16 דקות (תלוי בגודל) .
8. לא מרימים מהמגש לפני צינון מלא!
תהנו!




תגובות