function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

ברד פודינג מהחלה שנשארה לנו בשישי!

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 23 בדצמ׳ 2023
  • זמן קריאה 1 דקות


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת



חומרים לתבנית מלבנית 20*30

חלה מתוקה של שישי

4 ביצים

250 מ״ל שמנת מתוקה

250 מ״ל חלב

1 כפית וניל

50 גר' סוכר

50 גרם שוקולד ציפס מיקס חלב ומריר

קצת חמאה לשימון התבנית

אבקת סוכר לקישוט


אופן ההכנה:

1. מחממים את התנור ל-160 מעלות ומשמנים את התבנית בקצת חמאה.

2. ניקח את החלה ונחתוך אותה לריבועים.

3. מפזרים את ריבועי החלה בתוך התבנית וממלאים את כולה.

4. בקערה בינונית נטרוף היטב את הביצים, השמנת המתוקה, החלב, הוניל והסוכר , למלית אחידה, את המלית שופכים באופן אחיד בתבנית, כך שהם כולם נספגים בה.

5. מפזרים את השוקולד ומכניסים לתנור החם ל-30-35 דקות, עד אשר הקצוות הבולטים של החלה נאפו קלות והמלית התבשלה היטב!


מגישים חם עם גלידה! ונהנים מכל ביס



תגובות


תגובות:

bottom of page