function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

אוזני המן קלאסיות

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 20 במרץ 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

בוא נכין אוזני המן קלאסיות ומנצחות ♥️


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


40-50 אוזני המן קטנות


לבצק:

200 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות

1 כוס (120 גרם) אבקת סוכר

1 ביצה בגודל L

1 חלמון מביצה בגודל L

1 כפית מחית וניל או 2 כפיות תמצית וניל

½2 כוסות (350 גרם) קמח לבן "הטחנות הגדולות של א"י"

1 כפית אבקת אפייה

קורט מלח


למילוי:

נוטלה או ממרח שאוהבים


לקישוט:

אבקת סוכר


אופן הכנה:

מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר לתערובת קרמית.

מוסיפים ביצה, חלמון ווניל ומעבדים לתערובת אחידה.

מוסיפים קמח, אבקת אפייה ומלח ומעבדים רק עד שנוצר בצק אחיד. על משטח מקומח מאחדים את הבצק ומשטחים לדיסקית עבה, עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר כשעה.

מעצבים את האוזני המן: מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים. מרדדים כל חלק על משטח מקומח לעובי 5 מ"מ.

קורצים עיגולים בקוטר 8-10 ס"מ. מניחים במרכז כל עיגול כפית מילוי וסוגרים לצורת אוזן המן. מניחים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה ומקפיאים 10 דקות.

מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים 10-15 דקות, עד שהאוזני המן מזהיבות והבצק אפוי היטב. מצננים לחלוטין ובוזקים אבקת סוכר.


תהנו!




תגובות


תגובות:

bottom of page