function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page
לוגו נעה עינת
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

עוגת תפוחים עם קצף

תמונת הסופר/ת: noa einatnoa einat

עוגת התפוחים הבאה היא עוגת תפוחים חורפית במיוחד, כייפית וטעימה בטרוף אבל בנינו ... לא צריך חורף בשביל לאכול אותה, גם מזגן יעבוד מצויין ! מדובר על מתכון שמבוסס על מתכון של סבתא שלי - עוגה המורכבת מתחתית פריכה ורכה, עליה תפוחים מקורמלים ולסיום קצף אפוי.


צילמה: נועה רוזין- מתקופת נענע 10


אז קדימה למתכון:

(חומרים לתבנית 26)


 

מצרכים:

לבסיס: 4 חלמונים 350 גרם קמח תופח 4\3 כוס סוכר 1/2 כפית וניל או 1/2 מקל וניל 200 גרם חמאה לתפוחים: 7 תפוחים ירוקים 1/2 כוס סוכר 1/4 או 1/2 כפית קינמון - לפי הטעם 1/2 כפית מיץ לימון לקצף החלבונים: 4 חלבונים 1/2 כוס סוכר

תהליך הכנת העוגה:

אופן הכנת התפוחים:

  • מקלפים את התפוחים, מוצאים את הליבה וחותכים לריבועים בינוניים.

  • שמים את התפוחים בקערה, מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים היטב.

  • מעבירים את התפוחים לסיר, מוסיפים את הקינמון והסוכר.

  • מערבבים על אש בינונית עד שהתפוחים הצטמקו, התרככו והתקרמלו מעט עם ריח של קינמון.

  • מצננים ולפני השימוש מסננים.

הכנת התחתית:

  • מחממים תנור ל180 מעלות.

  • במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את הקמח, הסוכר, הוניל והחמאה עד למרקם פירורי.

  • כאשר מתחילים להיווצר הפירורים מוסיפים את החלמונים אחד אחרי השני.

  • הפירורים ישתנו לבצק דחוס.

  • מעבירים את התערובת לתבנית משומנת קלות, משטחים ואופים במשך 10-15 דקות.

  • כשהתחתית מוכנה שמים עליה את התפוחים המסוננים ו-2 כפות מהרוטב שנשאר מהתפוחים.

  • מכניסים לתנור לתנור ל20 דקות.

הכנת קצף הביצים:

  • שמים את החלבונים בקערת המיקסר עם וו הקצפה/בלון.

  • מקציפים על המהירות הכי גבוהה, וכשמתחיל להיווצר קצף לבן מוסיפים את הסוכר בהדרגה.

  • כשמתקבל קצף חזק והעוגה בתנור מוכנה שופכים/מזלפים את המרנג על התפוחים, מיישרים מעט ואופים 25 דקות, עד שהקצף מתחיל להזהיב.

  • מצננים היטב ואוכלים עם כוס תה.

  • שומרים במקרר.



למרות שזו עוגה חורפית כיף לחמם אותה מעט לפני האכילה ולאכול עם כדור גלידת וניל. בתאבון!


1,426 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Kommentare


תגובות:

bottom of page