bg.png
noa_cover_blog-2.png
noa_einat_haloheshet_logo_white.png
רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

עוגת תפוזים הכול בקערה אחת

יש באוויר ריח של תחילת החורף, וזאת בול העוגה שבא לי ליום הזה. הכול בקערה אחת, ללא מיקסר והכי מהירה שיש! אז מוכנים הקל טעים שיש?






חומרים להכנת העוגה בקוטר 24 /סיר פלא:

4 ביצים 300 גרם סוכר 240 מ"ל שמן קנולה 240 מ"ל מיץ תפוזים + גרדה מתפוז 1 350 גרם קמח לבן 10 גרם/ שקית אבקת אפייה

אבקת סוכר לקישוט- לא חובה

אופן הכנת העוגה

מחממים תנור ל-180 מעלות. בקערה טורפים ביצים, סוכר, שמן, קליפה מגוררת ומיץ תפוזים לתערובת אחידה. מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים לאיחוד. משמנים את התבנית ומפזרים מעט סוכר, למניעת הידבקות. מעבירים את התערובת בתבנית ואופים כ-40 דקות, עד שהעוגה זהובה וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש.

מצננים את העוגה לחלוטין, הופכים ובוזקים אבקת סוכר. תהנו :)


350 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

תגובות: