top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

תמונת הסופר/תnoa einat

עוגת תפוזים הכול בקערה אחת

יש באוויר ריח של תחילת החורף, וזאת בול העוגה שבא לי ליום הזה. הכול בקערה אחת, ללא מיקסר והכי מהירה שיש! אז מוכנים הקל טעים שיש?






חומרים להכנת העוגה בקוטר 24 /סיר פלא:

4 ביצים 300 גרם סוכר 240 מ"ל שמן קנולה 240 מ"ל מיץ תפוזים + גרדה מתפוז 1 350 גרם קמח לבן 10 גרם/ שקית אבקת אפייה

אבקת סוכר לקישוט- לא חובה

אופן הכנת העוגה

מחממים תנור ל-180 מעלות. בקערה טורפים ביצים, סוכר, שמן, קליפה מגוררת ומיץ תפוזים לתערובת אחידה. מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים לאיחוד. משמנים את התבנית ומפזרים מעט סוכר, למניעת הידבקות. מעבירים את התערובת בתבנית ואופים כ-40 דקות, עד שהעוגה זהובה וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש.

מצננים את העוגה לחלוטין, הופכים ובוזקים אבקת סוכר. תהנו :)


754 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


תגובות:

bottom of page