function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

עוגת תפוזים הכול בקערה אחת

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 12 באוק׳ 2021
  • זמן קריאה 1 דקות

יש באוויר ריח של תחילת החורף, וזאת בול העוגה שבא לי ליום הזה. הכול בקערה אחת, ללא מיקסר והכי מהירה שיש! אז מוכנים הקל טעים שיש?




ree


חומרים להכנת העוגה בקוטר 24 /סיר פלא:

4 ביצים 300 גרם סוכר 240 מ"ל שמן קנולה 240 מ"ל מיץ תפוזים + גרדה מתפוז 1 350 גרם קמח לבן 10 גרם/ שקית אבקת אפייה

אבקת סוכר לקישוט- לא חובה

אופן הכנת העוגה

מחממים תנור ל-180 מעלות. בקערה טורפים ביצים, סוכר, שמן, קליפה מגוררת ומיץ תפוזים לתערובת אחידה. מוסיפים קמח ואבקת אפייה וטורפים לאיחוד. משמנים את התבנית ומפזרים מעט סוכר, למניעת הידבקות. מעבירים את התערובת בתבנית ואופים כ-40 דקות, עד שהעוגה זהובה וקיסם הננעץ במרכז יוצא כמעט יבש.

מצננים את העוגה לחלוטין, הופכים ובוזקים אבקת סוכר. תהנו :)


תגובות


תגובות:

bottom of page