function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page
לוגו נעה עינת
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

עוגת קפה, קוקוס ושוקולד- השילוב הקדוש

תמונת הסופר/ת: noa einatnoa einat

העוגה הזאת רכה ומיוחדת כל כך ! הקוקוס הופך אותה למיוחדת . היא הכי קלה שיש ! ובול בשבילכם לסופש.





אז קדימה למתכון:

(חומרים ל3 אינגליש קייק או לתבנית בקוטר 24)

 

מצרכים:

5 ביצים L 250 גרם סוכר לבן 190 גרם שמן קנולה קורט מלח 210 גרם קמח לבן 1/2 1 כפיות אבקת אפייה 50 גרם קוקוס לבן 50 גרם שוקולד מריר להמיס עם 1/4 כוס חלב +1/2 כפית קפה נמס 50 גרם שוקולד חלב עם רבע כפית קמח(מונע מהשוקולדים ליפול למטה)


תהליך הכנת העוגה:


  • מחממים תנור ל160 מעלות, משמנים היטב את התבנית.

  • בקערה גדולה מערבבים את הביצים, הסוכר והשמן קנולה עד לתערובת חלקה.

  • מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, מלח וקוקוס וטורפים .

  • ממיסים את השוקולד מריר, הקפה והחלב, ולאחר המסה מערבבים איתו 1/3 מהתערובת הלבנה, וככה קיבלנו 2 תערובות (לבן וחום) מבלילה אחת.

  •  מעבירים את התערובת הלבנה לתבנית משומנת היטב, ומעל את החומה, ומעט מערבבים עם סכין כדי ליצור מראה של שיש.

  • מפזרים את השוקולד חלב(מנערים מהקמח)

  • מכניסים את העוגה לתנור למשך 25-35 דקות- עד שהקיסם יוצא נקי.

  • מצננים ומגישים.


בתאבון!


コメント


תגובות:

bottom of page