העוגה הזאת רכה ומיוחדת כל כך ! הקוקוס הופך אותה למיוחדת . היא הכי קלה שיש ! ובול בשבילכם לסופש.

אז קדימה למתכון:
(חומרים ל3 אינגליש קייק או לתבנית בקוטר 24)
מצרכים:
5 ביצים L
250 גרם סוכר לבן
190 גרם שמן קנולה
קורט מלח
210 גרם קמח לבן
1/2 1 כפיות אבקת אפייה
50 גרם קוקוס לבן
50 גרם שוקולד מריר להמיס עם 1/4 כוס חלב +1/2 כפית קפה נמס
50 גרם שוקולד חלב עם רבע כפית קמח(מונע מהשוקולדים ליפול למטה)
תהליך הכנת העוגה:
מחממים תנור ל160 מעלות, משמנים היטב את התבנית.
בקערה גדולה מערבבים את הביצים, הסוכר והשמן קנולה עד לתערובת חלקה.
מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, מלח וקוקוס וטורפים .
ממיסים את השוקולד מריר, הקפה והחלב, ולאחר המסה מערבבים איתו 1/3 מהתערובת הלבנה, וככה קיבלנו 2 תערובות (לבן וחום) מבלילה אחת.
מעבירים את התערובת הלבנה לתבנית משומנת היטב, ומעל את החומה, ומעט מערבבים עם סכין כדי ליצור מראה של שיש.
מפזרים את השוקולד חלב(מנערים מהקמח)
מכניסים את העוגה לתנור למשך 25-35 דקות- עד שהקיסם יוצא נקי.
מצננים ומגישים.
בתאבון!
コメント