רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

עוגיות מגולגלות במילוי נוטלה

עודכן ב: אפר 7

המתכון הבא זה מתכון לעוגיות מגולגלות שמזכירות לי את העוגיות שאמא שלי הייתה מכינה, עוגיות רכות וטעימות כל כך שאי אפשר להפסיק לאכול. אפשר למלא את העוגיות בנוטלה/ שחר/ ריבה/ממרח תמרים, כל ממרח שתרצו. לא תאמינו כמה העוגיות האלה קלות להכנה! כל כך קלות שאפשר להכין אותם ברגע האחרון, אבל בנינו הכי כיף צנצנת כזאת על השיש.




חומרים לבצק:

350 גרם קמח תופח 200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות 1 גביע שמנת חמוצה(200 גרם).


למילוי:

נוטלה ניתן להחליף לכל ממרח שתירצו


אופן הכנת העוגיות:

-במעבד מזון עם להב פלדה או במיקסר עם וו גיטרה שמים יחד את הקמח, החמאה והשמנת חמוצה ומעבדים יחד עד לקבל בצק אחיד, -משטחים את הבצק בצורת מלבן בתוך ניילון נצמד ומצננים במקרר במשך כחצי שעה.

על משטח מקומח מרדדים את הבצק לצורת מלבן לעובי של כ-2 מ"מ(כדאי לחלק את הבצק לחצי וכל פעם לעשות חתיכה אחת) . - מורחים את המילוי ומגלגלים לגליל. - מדליקים תנור לטורבו 180 מעלות. -מעבירים לנייר אפייה, בעזרת סכין חדה חורצים חריצים בבצק על מנת שיהיה נוח יותר לחתוך לאחר האפייה. -מכניסים לתנור שחומם מראש עד להזהבה (בין 20-25 דקות).

-פורסים, בוזקים אבקת סוכר ומצננים. תהנו!


1560 צפיות

תגובות:

לפרטים נוספים

שאלות?

כתבו לי ואחזור אליכם בהקדם

Asset 1.png
0
Asset 1_2x.png