function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

סמבוסק פיצה

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 5 ביולי
  • זמן קריאה 1 דקות

אני והחשקים שלי גם כן😂 ככה יצא מתכון קל ופשוט לסמבוסק פיצה!

גם מי שמפחד משמרים זה קטן עליכם!

רק תדאגו לקמח טוב ולישה ארוכה ואתם מסודרים!


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


סמבוסק פיצה – 4 יחידות גדולות


לבצק:

500 גרם קמח פיצה

1 כף שמרים יבשים (או 25 גרם שמרים טריים)

15 גרם סוכר לבן

25 גרם שמן זית

300 גרם מים

½ כף מלח


למילוי:

גבינת מוצרלה (מגוררת או פרוסה)

זיתים / תירס – לפי הטעם

רוטב פיצה משודרג:

רוטב עגבניות מוכן או ביתי

בזיליקום קצוץ

שן שום כתושה

פלפל חריף קצוץ (לפי הטעם)


לציפוי:

שומשום

מים עם מעט סילאן (למריחה לפני האפייה)


אופן ההכנה:

1.הכנת הבצק:

בקערת מיקסר (או ידנית), לשלב את הקמח, השמרים והסוכר. להוסיף את השמן והמים וללוש כ-2 דקות.

להוסיף את המלח ולהמשיך ללוש עוד כ-8 דקות עד לקבלת בצק מושלם עם קערת מיקסר נקייה.

לכסות ולהתפיח כשעה .

2.הכנת הרוטב:

לערבב את רוטב הפיצה עם בזיליקום, שום ופלפל חריף. להתאים את רמת החריפות לפי הטעם.

3.עיצוב הסמבוסקים:

לחלק את הבצק ל-4 חלקים שווים. לגלגל כל חלק לעיגול ולתת להם לנוח 10 דק.

4. לרדד על מעט קמח לעיגול למרוח מעט רוטב, להניח גבינת מוצרלה ותוספות לבחירה (זיתים, תירס).

5.לקפל למשולש סגור ולסגור היטב את הקצוות, לרדד מעט תוך שמירה כל במשולש ולהניח על מגש עם נייר אפייה.

6.ציפוי ואפייה:

למרוח מעל כל סמבוסק תערובת של מים וסילאן, ולפזר שומשום.

לאפות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, כ-15–20 דקות, או עד שהסמבוסקים זהובים ופריכים.


בהצלחה בהתמכרות😂



תגובות


תגובות:

bottom of page