function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

לחם ללא לישה קל ומושלם

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 9 במרץ 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

לחם קל להכנה! ללא מחמצת מקמח כוסמין עם זרעי פשתן ופקאנים!


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


מצרכים:

3.5 כוסות + 1 כף (500 גרם) קמח לבן / קמח כוסמין 70%

1 כפית (6 גרם) מלח

1 כפית (4 גרם) שמרים יבשים

1 כפית (6 גרם) סוכר

1/3 כוס (80 מ"ל) מים פושרים

עוד מים – 1 כוס+1/4 כוס (300 מ"ל) מים פושרים

50 גרם זרעי פשת ן+ 50 גרם פקאנים קצוצים


בואו נתחיל להכין:

1. בקערה גדולה מערבבים קמח ומלח.

2. בקערית נפרדת מערבבים שמרים, סוכר ואת ה1/3 כוס מים ומניחים בצד ל5-10 דק ( עד שהתערובת תוססת בעצם ראש עיסה).

3. מערבבים את הקמח עם הראש עיסה, שאר המים והפקאנים וזרעי הפשתן- מערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד.

4.מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים כשעתיים או לילה במקרר.

5. מחממים תנור ל220 מעלות טורבו עם סיר גדול שיכול להיכנס לתנור.

6.הופכים את הבצק על נייר אפייה מקומח, אפשר בשלב הזה לעשות צורה עם סכין.

7. מניחים את הבצק בתוך הסיר, סוגרים את הסיר עם המכסה ואופים 30 דק, מסירים את המיכסה וממשיכים לאפות עוד 5-10 דק נוספות.

8. מוציאים את הלחם בזהירות על רשת צינון ומצננים לחלוטין לפני החיתוך.

חמאה ואתם מסודרים😁


תהנו!




Comments


תגובות:

bottom of page