function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

מוס שוקולד הכי פשוט בעולם (ובלי שמנת!)

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 9 באפר׳
  • זמן קריאה 1 דקות

6 מצרכים, ואתם עם קינוח שעושה רושם של קונדיטורית! כי זה מוס מלא אוויר שאי אפשר להפסיק לאכול.


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


המרכיבים:

250 גרם שוקולד מריר

160 מ״ל מים

40 גרם שמן ניטרלי (קנולה/חמניות) אפשר גם שמן זית

קורט מלח

4 חלמונים

4 חלבונים

30 גרם סוכר


אופן הכנה:

1. ממיסים יחד שוקולד, מים, שמן וקורט מלח – עד שהשוקולד חלק ומבריק.

2. ומוסיפים את החלמונים אחד-אחד תוך ערבוב נמרץ.

3. בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקצף יציב אבל רך.

4. מאחדים: שליש מהקצף ישר לתוך תערובת השוקולד – מערבבים בנחישות.

5. את שאר הקצף מקפלים בעדינות פנימה עד שהתערובת אחידה ואוורירית.

6. מעבירים לכלי הגשה עמוק או כוסות קינוחים ומקררים לפחות 4 שעות.

וזהו.


מוס קרמי, עשיר, קליל – ובלי טיפת שמנת. וכל מה שנשאר לכם זה לקשט בפירות/שוקולדים שבא לכם!

הכפית תדבר בעד עצמה.


תהנו!




Kommentare


תגובות:

bottom of page