function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

אורז אדום של סבתא קטי

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 23 ביוני
  • זמן קריאה 1 דקות

יש טעמים שנשארים בלב לכל החיים, והאורז האדום של סבתא קטי הוא אחד מהם.

הריח שעולה מהסיר, הצבע העמוק, והטעם שממלא את הבית בזיכרונות של ילדות, החלק השרוף שכולם מחכים לו!

המתכון הבא נולד בדיוק מתוך הרצון– להחזיר את הטעם ההוא לצלחת ובשעת מלחמה לא חופרים לסבתא שתבשל:) אבל כן שואלים אותה איך מכינים.


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


מצרכים:

• 1 כוס אורז לבן (עדיף יסמין או בסמטי), שטוף ומסונן

• 1 בצל גדול, קצוץ קטן

• 2 כפות גדושות רסק עגבניות

• 2 כפות מטבוחה (או עוד רסק עגבניות / פלפל צ’ומה, לפי הטעם)

• 3 כפיות שטוחות פפריקה מתוקה

• 1 כפית מלח דק

• 1 כף שמן זית

• 1 וחצי כוסות מים


אופן ההכנה:

1. חממים שמן זית בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה קלה.

2. מוסיפים את רסק העגבניות, המטבוחה והתבלינים. מערבבים היטב.

3. מוסיפים את האורז השטוף והמסונן, מערבבים, ואז מוסיפים את המים.

4. מערבבים שוב, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עם מכסה כ־20 דקות.

5. מכבים את האש ומשאירים את הסיר מכוסה ל־5 דקות.

6. פותחים, מערבבים קלות – ויש לכם אורז אדום מושלם, בדיוק כמו של סבתא.


יום שקט♥️



תגובות


תגובות:

bottom of page