function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const a = 1 const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

צלי בקר חגיגי וטעים

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 9 באפר׳ 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

תתכוננו עם בשר לצלי כתף משוגע !


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


חומרים:

גוש גדול ויפה של צלי כתף 2.5 קילו

לרוטב

4 כפות סויה

4 כפות שמן

4 כפות חרדל

4כפות חומץ בלסמי

6 שיני שום קצוצים


לירקות:

5 שיני שום

2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות

1 בצל סגול חתוך לקוביות

פטריות קופסא חתוכות לפרוסות עבות

שמן זית

מלח פלפל

טימין או רוזמרין

בקבוק יין אדום

*מריחה של הבשר למעלה בחרדל דיז׳ון - 2 כפות


הכנה הכי קלה בעולם

-בתבנית הגשה שמים את כל הירקות עם מעט שמן זית, מלח ופלפל.

-מניחים את הבשר על הירקות.

-מפזרים טימין ושופכים את הרוטב עם 3/4 בקבוק יין.

-מחממים תנור ל200 מעלות

-מורחים מלמעלה בחרדל, עוטפים את התבנית בנייר אפייה ונייר כסף.

-מכניסים לתנור לשעתיים

-מוציאים מהתנור מצדדים במשך שעתיים או לילה

-פורסים דק, מניחים על הירקות.

-מחזירים לתנור מכוסה לשעה וחצי ב180 מעלות

-טועמים כדי לבדוק אם חסר מלח ושהבשר רך.

- מגישים חם חם.


תהנו:)




תגובות


תגובות:

bottom of page