function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

פסטה ברוטב יין, חמאה, שום ולימון

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 28 בינו׳
  • זמן קריאה 1 דקות

הכוכב שלי בכל אירוח עם יין טוב


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


מצרכים:

500 גרם ספגטי שווה ואיכותי

לרוטב:

100 גרם חמאה, חתוכה לקוביות

פלפל חריף לפי הטעם

5 שיני שום כתושות

גרדה מלימון 1

מיץ מחצי לימון

150 גרם שמנת לבישול

100 גרם יין לבן

מלח, פלפל, צילי גרוס

זעתר טרי לפי הטעם


להגשה: גבינת פרמז'ן


אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה במים רותחים, בהתאם להוראות על גבי האריזה.

2. 2-3 דקות לפני שהפסטה מוכנה מתחילים בבישול הרוטב.

3. במחבת רחבה ושטוחה ממיסים חמאה ומוסיפים שום, פלפל חריף, גרדת לימון

4. מוסיפים יין, שמנת, תבלינים ומבשלים את הרוטב 5 דק

5.מוסיפים את הספגטי זעתר טרי וגבינת פרמז'ן מגורדת ומערבבים היטב שכל הספגטי יספוג את הטעמים.

6. מגישים עם עוד מלא פרמזן .


תהנו!


Comments


תגובות:

bottom of page