פסטה ברוטב יין, חמאה, שום ולימון
- noa einat
- 28 בינו׳
- זמן קריאה 1 דקות
הכוכב שלי בכל אירוח עם יין טוב

מצרכים:
500 גרם ספגטי שווה ואיכותי
לרוטב:
100 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
פלפל חריף לפי הטעם
5 שיני שום כתושות
גרדה מלימון 1
מיץ מחצי לימון
150 גרם שמנת לבישול
100 גרם יין לבן
מלח, פלפל, צילי גרוס
זעתר טרי לפי הטעם
להגשה: גבינת פרמז'ן
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה במים רותחים, בהתאם להוראות על גבי האריזה.
2. 2-3 דקות לפני שהפסטה מוכנה מתחילים בבישול הרוטב.
3. במחבת רחבה ושטוחה ממיסים חמאה ומוסיפים שום, פלפל חריף, גרדת לימון
4. מוסיפים יין, שמנת, תבלינים ומבשלים את הרוטב 5 דק
5.מוסיפים את הספגטי זעתר טרי וגבינת פרמז'ן מגורדת ומערבבים היטב שכל הספגטי יספוג את הטעמים.
6. מגישים עם עוד מלא פרמזן .
תהנו!
Comments