function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const a = 1 const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

פסטה בולונז

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 25 בפבר׳ 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

בולונז מושלם לאמצע שבוע, אבל בולונז כזה שכל הרוטב נכנס לפנה והכול טעים ומלא רוטב, אל תוותרו על הבזיליקום והרוטב צ׳ילי.


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


מצרכים:

1/2 קילו של בשר טחון אדום

1 חבילת פסטה פנה

1 בצל קצוץ

3 גזרים קצוצים

כף שמן זית

4 שיני שום קצוצים

2 פחיות של עגבניות מרוסקות-800 גרם

כוס מים

1 רסק קטן

פלפל חריף לפי הטעם

2 כפות רוטב צילי

1 כף פפריקה מתוקה

1 כפית מלח

טיפה פלפל שחור

חופן של בזיליקום קצוץ


אופן ההכנה:

1.מטגנים בסיר נמוך שמן זית, בצל, גזר, שום, פפריקה מתוקה, מלח ,פלפל שחור, פלפל חריף .

2.מוסיפים את הבשר ומטגנים טיפה עד לסגירת הבשר .

3.מוסיפים את העגבניות מרוסקות, מים, רסק, רוטב צילי ומבשלים 20 דק .

4. מוסיפים את הבזיליקום ובינתיים מרתיחים מים ומבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן .

5. מערבבים הכול ביחד ונהנים מטעם של גן עדן .


תהנו ואל תשכחו להשקיע בבשר טוב 😊




תגובות


תגובות:

bottom of page