פסטה בולונז
- noa einat
- 25 בפבר׳ 2024
- זמן קריאה 1 דקות
בולונז מושלם לאמצע שבוע, אבל בולונז כזה שכל הרוטב נכנס לפנה והכול טעים ומלא רוטב, אל תוותרו על הבזיליקום והרוטב צ׳ילי.

מצרכים:
1/2 קילו של בשר טחון אדום
1 חבילת פסטה פנה
1 בצל קצוץ
3 גזרים קצוצים
כף שמן זית
4 שיני שום קצוצים
2 פחיות של עגבניות מרוסקות-800 גרם
כוס מים
1 רסק קטן
פלפל חריף לפי הטעם
2 כפות רוטב צילי
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית מלח
טיפה פלפל שחור
חופן של בזיליקום קצוץ
אופן ההכנה:
1.מטגנים בסיר נמוך שמן זית, בצל, גזר, שום, פפריקה מתוקה, מלח ,פלפל שחור, פלפל חריף .
2.מוסיפים את הבשר ומטגנים טיפה עד לסגירת הבשר .
3.מוסיפים את העגבניות מרוסקות, מים, רסק, רוטב צילי ומבשלים 20 דק .
4. מוסיפים את הבזיליקום ובינתיים מרתיחים מים ומבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן .
5. מערבבים הכול ביחד ונהנים מטעם של גן עדן .
תהנו ואל תשכחו להשקיע בבשר טוב 😊




תגובות