פוקצ׳ה קלאסית
- noa einat
- 31 במרץ 2024
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 17 באוג׳
בצק לפוקצ׳ה קלאסית ללא משחקים! מלא שום רוזמרין, בצק טוב ואתם מסודרים :)

לבצק:
500 גרם קמח פיצה
15 גרם שמרים טריים או 5 גרם יבשים
20 גרם סוכר
300 מ"ל מים פושרים
3 כפיות מלח
20 גרם שמן
לפוקצ׳ה: שמן זית, מלח גס, ורוזמרין אולי גבינות ובצל
תהליך הכנת הבצק:
1.למיקסר עם וו לישה מכניסים את הקמח, השמרים, המים, שמן הזית, סוכר ומפעילים במהירות נמוכה עד לקבל בצק.
2.לאחר קבלת בצק מוסיפים את המלח ולשים 10 דק, הבצק אמור להיות טיפה דביק וזה בסדר.
3. מעבירים את הבצק לקערה משומנת ככה שכולה נהנה בשכבת שמן, מכסים עם ניילון נצמד להתפחה של 45 דק - שעה
4. מעבירים את כל הבצק לתבנית משומן, בלי לשחק עם בצק בלי , משטחים עם האצבעות.
5.מטביעים אותו עם אצבעות ושמן זית
6.מפנקים ברוזמרין ומלח גס ומכניסים לתנור.
כמובן שאפשר גם לשים אנטיפסטי.
ברגע שהפוקצ׳ה יוצאת- מריחה של שמן זית.
תהנו!




תגובות