function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const a = 1 const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

עוף ממולא באורז ובשר

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 3 באפר׳ 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

איך אפשר חג פסח בלי מנה חגיגית על השולחן? בשביל זה קבלו את העוף הממולא שלי, הכנה קלה, רק תשקיעו באיכות העוף, ואתם מסודרים עם מנה עיקרית בחג הזה.


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


חומרים:

2 כוסות אורז מבושל כמעט עד הסוף

1 בצל גדול

500 גרם בשר טחון

1 1/2 כפית פפריקה

1/2 כפית מלח

1/4 כפית כמון

1 כפית אבקת שום/ 3 שיני שום קצוצות

כף רכז רימונים

100 גרם צנוברים

פטרוזיליה קצוצה-חופן


לרוטב:

דבש/סילאן- 2כפות

פלפל-1/4כפית

מלח-1/2 כפית

פפריקה- 1כפית

כמון-1/4 כפית

כורכום-1/4 כפית

2 כפות סויה

3 כוסות מים

5 כפות שמן

כף רכז רימונים


אין הכנה פשוטה כזאת.

-מתחילים בלהזמין עוף איכותי מבת הקצב .

1.במחבת גדולה עם מעט שמן משחימים את הבצל עם הבשר

2.מוסיפים את הצנוברים ואת כל שאר חומרי המלית.

3.בסיר סוטאז גדול שיכול להיכנס לתנונר מניחים את העוף.

4.ממלאים את הפנים של העוף באורז, דוחסים כמה שיותר פנימה.

5.את השאר המילוי מפזרים מסביב .

6.שופכים כל הרוטב מלמעלה

7.מכניסים אותו לתנור מכוסה בנייר אפייה ומעליו נייר כסף/ מיכסה לתנור שחומם מראש ל200 מעלות לשעה וחצי

8.מוציאים, מזלפים טיפה דבש.

9. הופכים את העוף בעדינות ונותנים לו להתבשל עוד חצי שעה בתנור

***המטרה שהנוזלים יתאדו ושהעוף יקבל צבע מ2 הצדדים, אם צריך מזלפים עוד טיפה דבש גם בצד השני.

10. מבשלים ללא כיסוי עוד שעה לצבע זהוב ויפה.

אל תפחדו להפוך אותו, זה חשוב כדי שיקבל צבע ויתבשל בכל האזורים.


תיראו כמה קל זה היה וקיבלתם את הכוכב בשולחן החג שלכם במינימום עבודה.

ניתן למלא את העוף יום לפני, לשפוך את הרוטב ולהכניס לתנור בערב חג עצמו.


תהנו :)




תגובות


תגובות:

bottom of page