function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page
לוגו נעה עינת
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

עוגיות מגולגלות ללא גלוטן

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 22 באפר׳ 2022
  • זמן קריאה 1 דקות

המתכון הבא זה מתכון לעוגיות מגולגלות ללא גלוטן שמתאימות לצליאקים, לפסח והאמת לכל ימות השנה. עוגיות רכות וטעימות כל כך שאי אפשר להפסיק לאכול. אפשר למלא את העוגיות בנוטלה/ שחר/ ריבה/ממרח תמרים, כל ממרח שתרצו.





חומרים לבצק:

200 גרם של קמח ללא גלוטן/ קמח לבן וכפית אבקת אפייה

100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

ביצה בגודל L

100 גרם אבקת סוכר

מעט תמצית וניל

למילוי:

נוטלה ניתן להחליף לכל ממרח שתירצו


אופן הכנת העוגיות: -מחממים תנור ל-180 מעלות

-בקערת מעבד מזון או מיקסר עם וו גיטרה (אפשר גם ללוש ביד) מניחים את כל המצרכים..

מערבבים עד לקבלת בצק אחיד.

אם צריך, מוסיפים מעט ממש מים קרים.

-מחלקים את הבצק ל-2 חלקים.

-מניחים חצי מהבצק מעל נייר אפייה מקומח ומרדדים למלבן בעובי 2 מ"מ.

- מורחים נוטלה ומגלגלים לגליל..

-בעזרת סכין חדשה מייצרים חתך בעובי העוגיות שרוצים (לא עד הסוף - רק חתך) ומכניסים לאפייה.

כ-25 דקות או עד הזהבה. -פורסים, בוזקים אבקת סוכר ומצננים. תהנו!


Comments


תגובות:

bottom of page