מוקפץ בקר ב-10 דקות עבודה
- noa einat
- 12 במרץ
- זמן קריאה 1 דקות
כמה כיף זה שאפשר להכין מוקפץ בצ׳יק צ׳ק, ב10 דק עבודה!

חומרים:
-כל הירקות שבא לכם! אני שמתי גמבה אדומה, גמבה צהובה, גמבה כתומה, גזר, שעועית ירוקה ובצל.
**אפשר גם כרוב, כרובית, ועוד.
-500 גרם רצועות בשר למוקפץ
-בצל 1 גדול שום ופלפל חריף כמה שאתם אוהבים
-מעט שמן זית
-מלח, פלפל שחור.
-6 כפות רוטב סויה דליל
-2 כף רוטב טראיקי
איטריות שאוהבים-ביצים/אורז
אופן הכנה:
1. בסיר גדול או ווק מחממים שמן , ואז מוסיפים את כל הירקות. מדי פעם מערבבים ומקפיצים את הירקות במחבת, כדי שכולם יתרככו קצת.
2. בסיר מבשלים את האיטריות לפי הוראות יצרן,במחבת צורבים את הרצועות בקר מעל הצדדים.
3. מוסיפים את הרוטב לירקות וגם את האיטריות והבקר ופשוט מערבבים אותם ביחד.
הביס פשוט חלום! ארוחה מאוזנת טובה ובריאה!
בתיאבון!




תגובות