function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const a = 1 const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

מאפה פסטו וגבינות במחבת

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 29 במרץ 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

מאפה גבינות ופסטו במחבת ב-5 דקות!


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


מצרכים לבצק (2 מאפים גדולים):


2 כוסות קמח לבן
1 גביע (200 מ”ל) שמנת חמוצה

1 שום כתוש

למילוי:
70 גרם גבינת פטה/גבינה לבנה

30 גרם גבינה צהובה
70 גרם קשקבל

טיפה ממרח פסטו


תהליך הכנה:

-בקערה שמים את הקמח, שום ושמנת חמוצה.


– בקערה נפרדת מערבבים את כל מצרכי המילוי. פרט לפסטו.

– מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק לעיגול.


– מניחים בתחתית העיגול פסטו וחצי מהמילוי, מקפידים להשאיר שוליים ריקים מסביב, עם בצק נוסף שרידדנו.

-חשוב להדק היטב את הסגירה אפשר גם עם מזלג.


-מחממים מחבת עם מעט שמן.

-שמים את המאפה וסוגרים עם מיכסה אחרי כמה דק הופכים לצד השני.

-מטגנים עד ששני הצדדים שחומים ומגישים.


תיזהרווווו זה אומנם ביס של החלומות אבל רותח🤭




תגובות


תגובות:

bottom of page