מאפה פסטו וגבינות במחבת
- noa einat
- 29 במרץ 2024
- זמן קריאה 1 דקות
מאפה גבינות ופסטו במחבת ב-5 דקות!

מצרכים לבצק (2 מאפים גדולים):
2 כוסות קמח לבן 1 גביע (200 מ”ל) שמנת חמוצה
1 שום כתוש
למילוי: 70 גרם גבינת פטה/גבינה לבנה
30 גרם גבינה צהובה 70 גרם קשקבל
טיפה ממרח פסטו
תהליך הכנה:
-בקערה שמים את הקמח, שום ושמנת חמוצה.
– בקערה נפרדת מערבבים את כל מצרכי המילוי. פרט לפסטו.
– מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומרדדים כל חלק לעיגול.
– מניחים בתחתית העיגול פסטו וחצי מהמילוי, מקפידים להשאיר שוליים ריקים מסביב, עם בצק נוסף שרידדנו.
-חשוב להדק היטב את הסגירה אפשר גם עם מזלג.
-מחממים מחבת עם מעט שמן.
-שמים את המאפה וסוגרים עם מיכסה אחרי כמה דק הופכים לצד השני.
-מטגנים עד ששני הצדדים שחומים ומגישים.
תיזהרווווו זה אומנם ביס של החלומות אבל רותח🤭




תגובות