function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

לחם שום ב-5 דקות

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 1 בפבר׳
  • זמן קריאה 1 דקות

יש לכם לחם במקפיא? זה הזמן להוציא אותו ולהכין ממנו לחם שום משוגע! ב5 דק׳ הכנה


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


חומרים:

כיכר לחם שיש לכם- רצוי עם זיתים/ אגוזים משהו מעניין אבל לא חובה

50 גרם חמאה מומסת

5 שיני שום

צילי גרוס

מלח

ירוקים שאתם אוהבים- בזיליקום/כוסברה/פטרוזיליה

150 גרם מוצרלה מגורדת / קשקבל


תהליך הכנה:

1. חותכים את הלחם לחצי- ממש כמו ספר פתוח

2. טוחנים את כל הירוקים ביחד עם השום- אפשר גם פשוט לקצוץ

3. ממיסים מעט את החמאה ומערבבים אותה עם הירוקים , השום והתבלינים .

4. מורחים את הלחם בכל הכמות של התערובת שהכנו .

5. מפזרים מלא מוצרלה, ועוד טיפה צילי גרוס

6. מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל10 דק .

7. אוכלים חם !


תהנו!


תגובות


תגובות:

bottom of page