top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

יום הפיצה הבינלאומי שמח

עודכן: 7 באפר׳ 2020

אחד המאכלים האהובים עלי זה פיצה, אני במחשבה שאין זמן לא טוב לפיצה, כי פיצה טובה ומנחמת בכל מצב. אז יום הפיצה כבר פה וזה הזמן לפנ





חומרים:ל2 פיצות גדולות 500 גרם קמח 15 גרם שמרים 5 גרם סוכר 350 גרם מים פושרים 30 גרם שמן

תוספות על הפיצה- כל מה שמתחשק לכם גבינות לפיצה-גבינת מוצרלה מגוררת, צ'דר או כל גבינה איכותית אחרת על פי הטעם.

רוטב פיצה: 2 עגבניות מרוסקות 2 שיני שום קצוצים דק 4 כפות שמן זית מלח פלפל רבע כוס מים ופלפל ירוק חריף חתוך דק


תהליך הכנת הבצק:

1. במיקסר עם וו לישה שמים קמח ושמרים ולשים מעט.

2. מוסיפים את הסוכר והמים בהדרגה.

3. כאשר נוצר בצק מוסיפים את המלח וממשיכים ללוש עוד מספר דקות.

4. כאשר נוצר בצק מוסיפים את השמן לאט לאט- בהדרגה, ממשיכים לישה בערך כ10 דקות.

5. כשהבצק רך וחלק מעבירים אותו למשטח מקומח מעט ועושים כדור.

6. לאחר שעושים כדור חלק מעבירים אותו לקערה משומנת היטב ומכסים עם ניילון נצמד.

7. מניחים להתפחה ראשונה בטמפ' החדר במשך שעה.

8. לאחר שעה נותנים לבצק מעט מכות וכך מוציאים ממנו את כל האוויר.

9.וקדימה! פותחים את הבצק והופכים אותו לפיצה♥ זמן התוספות והרוטב:

1. מכינים 2 תבניות משומנות קלות, מכינים את כל התוספות והגבינות בצק.

2. מכינים את הרוטב לפיצה: מערבבים את כל החומרים ביחד.

3. ועכשיו! שלב פתיחת הבצק: בעזרת מערוך פותחים לאט לאט את הבצק שיהיה דק דק, בצורה של התבנית.

4.  כשקיבלנו את הצורה והעובי הרצוי מעבירים לתבנית  מורחים במעט שמן זית.

5. שמים את הרוטב פיצה ועליהם את הגבינה והתוספות.

6. מחממים תנור ל200 מעלות-250(הכי גבוה שיש בתנור).

7. מתפיחים בפעם האחרונה במשך רבע שעה.

8. אופים 15-20 דקות.

9. מגישים מיד ונהנים

283 צפיות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

תגובות:

bottom of page