function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page
לוגו נעה עינת
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

חביתה מלוחה ובריאה

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 24 במרץ 2020
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 7 באפר׳ 2020

בנינו חביתה היא אחלה ארוחת בוקר וערב אבל! ניסיתם פעם להכין חביתה עם שיבולת שועל וגבינה בולגרית שהופכת את החביתה לטעימה עוד יותר.






מצרכים: 1 ביצה בגודל L

מעט מלח ופלפל

3 כפות מורנפלייק- שיבולת שועל 2 כפות חלב 35 גרם גבינה בולגרית

ספרי שמן לריסוס המחבת


תהליך הכנה

1 .בקערה מערבבים הכול.

2.מחממים מחבת ומשמנים במעט תרסיס שמן.

4.הופכים עד לקבלת צבע זהוב משני הצדדים.

5.חותכים ירקות ונהנים מארוחת מושלמת. בתאבון!



Comments


תגובות:

bottom of page