function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const a = 1 const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

בגט זיתים ללא לישה

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 14 במאי 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

גם לכם יש את החשק הזה לפעמים להכין בצק ללא לישה וממנו בגטים מעלפים? אני אספר לכם שבתחילת המלחמה התחלתי לגדל מחמצת והתאהבתי בלחם טרי טרי, אבל לא תמיד יש לי זמן/ כוח לכל התהליך ובשביל זה יש את הבגטים הקלים האלו .


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


מצרכים למתכון:

500 גר' (3.5 כוסות) קמח לחם/ כוסמין 70%

5 גר' (כפית) שמרים יבשים

כף דבש

360 מ״ל (1.5 כוסות) מים קרים

3 כפיות גדושות מלח דק

כוס זיתים קצוצים


לאפייה:

3-4 קוביות קרח


אופן ההכנה:

1.בקערה מערבבים את החומרים של הבצק פרט למלח, קיבלתם בצק מוסיפים מלח ולשים עוד 5 דק.

2.מכסים את הקערה בניילון נצמד להתפחה של 12-24 שעות במקרר.

3.מחממים תנור ל 220 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה

4.מקמחים משטח עבודה בהמון קמח, מחלקים את הבצק ל4 חלקים .

5.מותחים ומקפלים את הבגטים לפי הסרטון

6.מניחים את הגליל על תבנית התנור, ובעזרת סכין חדה יוצרים פסים.

7.זורקים לתחתית 3 קוביות קרח.

8.מיד מכניסים את הבגטים לתנור, אופים כ 20-25 דקות עד שהבגטים שחומים ויפים.


תהנו!




תגובות


תגובות:

bottom of page