אספרגוס כמו במסעדה
- noa einat
- 27 בפבר׳ 2024
- זמן קריאה 1 דקות
אספרגוס ברוטב חמאה לימון ושום

מצרכים:
צרור אספרגוס ללא השליש התחתון
30 גרם חמאה
מיץ מלימון שלם
3 שיני שום פרוסות
מלח ופלפל שחור גרוס
לקישוט פרמזן מגורד ועלי זעתר – לא חובה
איך מכינים:
1. במחבת ממיסים חמאה, מיץ לימון, מלח פלפל, שום.
2. מוסיפים את האספרגוס ומבשלים אותו ברוטב כמה דק- אין צורך לחלוט לפני הוא יתרכך ברוטב .
3. מסדרים על צלחת ביחד עם כל הרוטב .
4. מפזרים פרמזן וזעתר ואתם מסודרים .
חכו לביס! תרגישו בחלום הכי יפה שיש 🤍




תגובות