אסאדו מטורף
- noa einat
- 28 בפבר׳ 2024
- זמן קריאה 1 דקות
תדאגו לכם מהר לאסאדו וכנסו למטבח כי באמת שקל להכין אותו!
כל הקסם קורה בתנור.

המרכיבים:
נתח אסאדו שלם במשקל 2.5-3 קג
(בלי עצם/עם עצם)
6-7 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות גדולות.
2 בטטות
3 גזרים
1 בצל חתוך לטבעות
10 שיני שום
כפית גדושה פלפל שחור גרוס
חצי כף מלח גס אטלנטי
טימין
לרוטב:
1/2 כוס ברביקיו
4 כפות של רוטב חמוץ מתוק
כף גדושה חרדל דיז׳ון גרגרים
1/2 כוס מים/יין אדום
אופן ההכנה:
מניחים את כל הירקות בתבנית ומעל את נתח האסאדו לאחר שעשיתם לו טיפה עיסוי עם מלח פלפל
מפזרים את השום והטימין.
עוטפים בנייר אפייה ומעל נייר כסף.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך שעתיים .
בקערית מערבבים את כל החומרים של הרוטב
שופכים מעל הנתח ומכניסים לשעה נוספת בתנור אפשר גם יותר.
בודקים שהבשר רך ואם צריך מכניסים לעוד זמן.
בסוף מכניסים ללא הנייר אפייה והנייר כסף לרבע שעה כדי לקבל צבע אפשר גם יותר זמן.
תהנו!




תגובות