אורז אדום ועוף בסיר אחד
- noa einat
- 7 באפר׳ 2024
- זמן קריאה 1 דקות
קבלו מתכון לעוף עם אורז אדום שבטעם ממש דומה לשל סבתא שלי אבל בהכנה הכי מהירה שיש ! גם למי שלא יודע לבשל .

חומרים:
2 כפות שמן
6 יחידות רגליים/ירך
½ כפית פפריקה מתוקה
¼ כפית כמון
¼ כפית פפריקה חריפה
מלח ופלפל
2 רסק - חבילות קטנות
1 מוטי
4 שיני שום חתוכים
בצל 1 גדול או 2 בינוניים
כוס גדולה של אורז
2.5 כוסות מים
תהליך הכנה:
1.מחממים שמן בסיר, צורבים את העוף מכל הצדדים, לאחר שקיבל צבע מזיזים אותו לצד/ מוציאים מהסיר.
2.מטגנים את הבצל
3.מוסיפים את התבלינים,רסק,מוטי, שום ומבשלים כ5 דק תוך כדי עירבוב .
4.מוסיפים את האורז ומערבבים, מניחים את העוף מלמעלה, מבשלים בחום נמוך כ20 דק, ומכניסים לתנור שחום ל200 מעלות ל15 דק נוספות עד לצבע שחום ויפה .
תהנו ❤️




תגובות