function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const a = 1 const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page

אורז אדום ועוף בסיר אחד

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 7 באפר׳ 2024
  • זמן קריאה 1 דקות

קבלו מתכון לעוף עם אורז אדום שבטעם ממש דומה לשל סבתא שלי אבל בהכנה הכי מהירה שיש ! גם למי שלא יודע לבשל .


ree

מחכה לכם באינסטגרם וגם פה למטה:)❤️ אינסטגרם:- noaeinat@ פייסבוק : נעה עינת


חומרים:

2 כפות שמן

6 יחידות רגליים/ירך

½ כפית פפריקה מתוקה

¼ כפית כמון

¼ כפית פפריקה חריפה

מלח ופלפל

2 רסק - חבילות קטנות

1 מוטי

4 שיני שום חתוכים

בצל 1 גדול או 2 בינוניים

כוס גדולה של אורז

2.5 כוסות מים


תהליך הכנה:

1.מחממים שמן בסיר, צורבים את העוף מכל הצדדים, לאחר שקיבל צבע מזיזים אותו לצד/ מוציאים מהסיר.

2.מטגנים את הבצל

3.מוסיפים את התבלינים,רסק,מוטי, שום ומבשלים כ5 דק תוך כדי עירבוב .

4.מוסיפים את האורז ומערבבים, מניחים את העוף מלמעלה, מבשלים בחום נמוך כ20 דק, ומכניסים לתנור שחום ל200 מעלות ל15 דק נוספות עד לצבע שחום ויפה .


תהנו ❤️




תגובות


תגובות:

bottom of page