top of page
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

קיש ברוקולי

ואו המתכון הזה ממכר תיזהרו! בנינו קיש זה הדבר המושלם לאירוח חלבי, אפשר לשחק איתו לכל כך הרבה כיוונים וטעמים. הפעם הכנתי את הקיש האהוב עלי, קיש ברוקולי וגבינות.



צילמה: שרית עטר אהובתי מתוך סדנת טארטים

בצק פריך מלוח: 270 גרם קמח לבן 8 גרם מלח 180 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות 20 גרם מים

חומרים לבצק פריך המלוח:

במיקסר עם גיטרה מערבבים את הקמח, המלח וקוביות החמאה עד לקבלת מרקם פירורי.

מוסיפים את המים ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד.

יוצרים מלבן מהבצק ומקררים לחצי שעה לפחות.

רוטב רויאל: 125 גרם שמנת מתוקה 1 ביצה מלח פלפל הכנה: טורפים הכול ביחד


מלית ברוקולי: בחצי חבילת ברוקולי טרי לאחר בישול במים/ברוקולי קפוא 100 גרם גבינת מוצרלה 100 גרם גבינה בולגרית /פטה/ביבי מוצרלה -מערבבים הכול ביחד

תהליך ההרכבה:

-מרדדים את הבצק לעובי של 3 מ"מ ומכניסים לרינג המונח ע"ג נייר אפייה על מגש.

-מורידים את הקצוות ומקפיאים ל- 15 דקות- בזמן הזה תחממו את התנור ל180 מעלות טורבו.

-מוציאים את הקיש מהקפיא ,ממלאים בגבינות ובברוקולי ויוצקים פנימה את הרויאל. מכניסים לתנור ואופים כ- 25-35 דקות.



תהנו!




273 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

Comments


תגובות:

bottom of page