רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

עוגיית שוקולד ציפס מושלמת

עודכן ב: אפר 7

החורף עושה לי חשק להיכנס למיטה עם שוקו חם ולנשנש עוגיות שוקולד ציפס. קבלו את המתכון הכי קל והכי טעים שיש ! אתם יכולים להכין עוגיות קטנות קטנות ולארוז כמתנה למישהו שאתם אוהבים במיוחד.







חומרים ל-30 יחידות בגודל בינוני 300 גרם קמח 200 גרם חמאה רכה 3/4 כפית אבקת סודה לשתייה 150 גרם סוכר חום 100 גרם סוכר לבן 2 ביצים רבע כפית מלח חצי כפית וניל 100 גרם שוקולד ציפס מריר 100 גרם שוקולד ציפס חלב 100 גרם שוקולד ציפס לבן

תהליך הכנת העוגיות : 1. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה ו-2 סוגי הסוכר 2.שהתערובת אחידה מוסיפים את הביצים והוניל. 3. מערבבים את הקמח, סודה לשתייה והמלח ולאחר מכן מוספים את הכול למיקסר ומערבבים במהירות איטית. 4. שהתערובת אחידה מוסיפים את כל השוקולדים, מערבבים עירבוב קצר. 5. יוצרים עיגולים על מגש עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחום מראש ל180 מעלות. 6. הן משטחות מאוד, לכן צריך מרווחים גדולים! 7. זמן אפייה- 12-16 דקות (תלוי בגודל) . 8. לא מרימים מהמגש לפני צינון מלא!


394 צפיות

תגובות:

לפרטים נוספים

שאלות?

כתבו לי ואחזור אליכם בהקדם

Asset 1.png
0
Asset 1_2x.png