החורף עושה לי חשק להיכנס למיטה עם שוקו חם ולנשנש עוגיות שוקולד ציפס. קבלו את המתכון הכי קל והכי טעים שיש ! אתם יכולים להכין עוגיות קטנות קטנות ולארוז כמתנה למישהו שאתם אוהבים במיוחד.
חומרים ל-30 יחידות בגודל בינוני
300 גרם קמח
200 גרם חמאה רכה
3/4 כפית אבקת סודה לשתייה
150 גרם סוכר חום
100 גרם סוכר לבן
2 ביצים
רבע כפית מלח
חצי כפית וניל
100 גרם שוקולד ציפס מריר
100 גרם שוקולד ציפס חלב
100 גרם שוקולד ציפס לבן
תהליך הכנת העוגיות : 1. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה ו-2 סוגי הסוכר 2.שהתערובת אחידה מוסיפים את הביצים והוניל. 3. מערבבים את הקמח, סודה לשתייה והמלח ולאחר מכן מוספים את הכול למיקסר ומערבבים במהירות איטית. 4. שהתערובת אחידה מוסיפים את כל השוקולדים, מערבבים עירבוב קצר. 5. יוצרים עיגולים על מגש עם נייר אפייה ומכניסים לתנור שחום מראש ל180 מעלות. 6. הן משטחות מאוד, לכן צריך מרווחים גדולים! 7. זמן אפייה- 12-16 דקות (תלוי בגודל) . 8. לא מרימים מהמגש לפני צינון מלא!
Comments