לפרטים נוספים

שאלות?

כתבו לי ואחזור אליכם בהקדם

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

עוגיות שוקולד ציפס עם אוריאו ושוקולד לבן

את המתכון הבא הכנתי כשהשתחחרתי מהצבא, והוא עדיין מלווה אותי למה? כי עוגיית שוקולד ציפס לבן ואוריאו זה שילוב קדוש . אם עוד לא ניסיתם אתם חייבים.





חומרים ל6 יחידות של סופלה

225 גרם חמאה רכה כוס סוכר חום דמררה 1/2 כוס סוכר לבן 2 ביצים

כפית תמצית וניל כפית אבקת סודה לשתייה חצי כפית מלח 1/4 2 כוסות קמח לבן 1 כוס שוקולד ציפס לבן 1 כוס אוריאו שבור לחתיכות בינוניות אופן הכנה: * מחממים תנור ל180 מעלות. * בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה הרכה! עם הסוכר חום והלבן, למשך 2-3 דקות עד שמתקבלת תערובת קרמית. *מוסיפים פנימה את הביצים, אחת אחת עד שהן נטמעות, מוסיפים את הוניל וממשיכים לערבב. * מוסיפים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח. ומערבבים במהירות איטית . * מוסיפים את האוריאו והשוקולד הלבן(אחרי שחתכתם את האוריאו לחתיכות ) ומערבבים עוד דקה. *יוצרים עיגולים בידיים, מניחים על תבנית אפייה במרווחים גדולים. *אופים 8-10 דקות לעוגיות בינוניות, לעוגימפלצת כמו שלי- 15 דקות ומצננים על רשת.

70 צפיות

תגובות:

Asset 1.png
0
Asset 1_2x.png