את המתכון הבא הכנתי כשהשתחחרתי מהצבא, והוא עדיין מלווה אותי למה? כי עוגיית שוקולד ציפס לבן ואוריאו זה שילוב קדוש . אם עוד לא ניסיתם אתם חייבים.
חומרים ל25 יחידות :
225 גרם חמאה רכה כוס סוכר חום דמררה 1/2 כוס סוכר לבן 2 ביצים
כפית תמצית וניל כפית אבקת סודה לשתייה חצי כפית מלח 1/4 2 כוסות קמח לבן 1 כוס שוקולד ציפס לבן 1 כוס אוריאו שבור לחתיכות בינוניות אופן הכנה: * מחממים תנור ל180 מעלות. * בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה הרכה! עם הסוכר חום והלבן, למשך 2-3 דקות עד שמתקבלת תערובת קרמית. *מוסיפים פנימה את הביצים, אחת אחת עד שהן נטמעות, מוסיפים את הוניל וממשיכים לערבב. * מוסיפים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח. ומערבבים במהירות איטית . * מוסיפים את האוריאו והשוקולד הלבן(אחרי שחתכתם את האוריאו לחתיכות ) ומערבבים עוד דקה. *יוצרים עיגולים בידיים, מניחים על תבנית אפייה במרווחים גדולים. *אופים 8-10 דקות לעוגיות בינוניות, לעוגימפלצת כמו שלי- 15 דקות ומצננים על רשת.
Comments