function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page
לוגו נעה עינת
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

עוגיות שוקולד ציפס עם אוריאו ושוקולד לבן

  • תמונת הסופר/ת: noa einat
    noa einat
  • 4 במרץ 2020
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 6 באפר׳ 2020

את המתכון הבא הכנתי כשהשתחחרתי מהצבא, והוא עדיין מלווה אותי למה? כי עוגיית שוקולד ציפס לבן ואוריאו זה שילוב קדוש . אם עוד לא ניסיתם אתם חייבים.





חומרים ל25 יחידות :

225 גרם חמאה רכה כוס סוכר חום דמררה 1/2 כוס סוכר לבן 2 ביצים

כפית תמצית וניל כפית אבקת סודה לשתייה חצי כפית מלח 1/4 2 כוסות קמח לבן 1 כוס שוקולד ציפס לבן 1 כוס אוריאו שבור לחתיכות בינוניות אופן הכנה: * מחממים תנור ל180 מעלות. * בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה הרכה! עם הסוכר חום והלבן, למשך 2-3 דקות עד שמתקבלת תערובת קרמית. *מוסיפים פנימה את הביצים, אחת אחת עד שהן נטמעות, מוסיפים את הוניל וממשיכים לערבב. * מוסיפים את הקמח, הסודה לשתייה והמלח. ומערבבים במהירות איטית . * מוסיפים את האוריאו והשוקולד הלבן(אחרי שחתכתם את האוריאו לחתיכות ) ומערבבים עוד דקה. *יוצרים עיגולים בידיים, מניחים על תבנית אפייה במרווחים גדולים. *אופים 8-10 דקות לעוגיות בינוניות, לעוגימפלצת כמו שלי- 15 דקות ומצננים על רשת.

Comments


תגובות:

bottom of page