function registerListener() { window.wixDevelopersAnalytics.register( 'cf06bdf3-5bab-4f20-b165-97fb723dac6a', (eventName, eventParams, options) => { const XSRFToken = getXSRFTokenFromCookie() fetch( `${window.location.origin}/_serverless/analytics-reporter/facebook/event`, { method: 'POST', headers: { 'Content-Type': 'application/json', 'X-XSRF-TOKEN': XSRFToken, }, body: JSON.stringify({ eventName, data: eventParams }), }, ); }, ); function getXSRFTokenFromCookie() { var match = document.cookie.match(new RegExp("XSRF-TOKEN=(.+?);")); return match ? match[1] : ""; } } window.wixDevelopersAnalytics ? registerListener() : window.addEventListener('wixDevelopersAnalyticsReady', registerListener);
top of page
לוגו נעה עינת
לוגו בלוג
לוגו הלוחשת לבצקים

רוצים לדעת הכל ראשונים? הרשמו חינם לניוזלטר שלי

ההרשמה נקלטה!

עוגיות מגולגלות ללא גלוטן

תמונת הסופר/ת: noa einatnoa einat

המתכון הבא זה מתכון לעוגיות מגולגלות ללא גלוטן שמתאימות לצליאקים, לפסח והאמת לכל ימות השנה. עוגיות רכות וטעימות כל כך שאי אפשר להפסיק לאכול. אפשר למלא את העוגיות בנוטלה/ שחר/ ריבה/ממרח תמרים, כל ממרח שתרצו.

 




חומרים לבצק:

200 גרם של קמח ללא גלוטן/ קמח לבן וכפית אבקת אפייה

100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות

ביצה בגודל L

100 גרם אבקת סוכר

מעט תמצית וניל

למילוי:

נוטלה ניתן להחליף לכל ממרח שתירצו


אופן הכנת העוגיות: -מחממים תנור ל-180 מעלות

-בקערת מעבד מזון או מיקסר עם וו גיטרה (אפשר גם ללוש ביד) מניחים את כל המצרכים..

מערבבים עד לקבלת בצק אחיד.

אם צריך, מוסיפים מעט ממש מים קרים.

-מחלקים את הבצק ל-2 חלקים.

-מניחים חצי מהבצק מעל נייר אפייה מקומח ומרדדים למלבן בעובי 2 מ"מ.

- מורחים נוטלה ומגלגלים לגליל..

-בעזרת סכין חדשה מייצרים חתך בעובי העוגיות שרוצים (לא עד הסוף - רק חתך) ומכניסים לאפייה.

כ-25 דקות או עד הזהבה. -פורסים, בוזקים אבקת סוכר ומצננים. תהנו!


Comments


תגובות:

bottom of page