עוגיות מגולגלות ללא גלוטן
המתכון הבא זה מתכון לעוגיות מגולגלות ללא גלוטן שמתאימות לצליאקים, לפסח והאמת לכל ימות השנה. עוגיות רכות וטעימות כל כך שאי אפשר להפסיק לאכול. אפשר למלא את העוגיות בנוטלה/ שחר/ ריבה/ממרח תמרים, כל ממרח שתרצו.

חומרים לבצק:
200 גרם של קמח ללא גלוטן/ קמח לבן וכפית אבקת אפייה
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
ביצה בגודל L
100 גרם אבקת סוכר
מעט תמצית וניל
למילוי:
נוטלה ניתן להחליף לכל ממרח שתירצו
אופן הכנת העוגיות: -מחממים תנור ל-180 מעלות
-בקערת מעבד מזון או מיקסר עם וו גיטרה (אפשר גם ללוש ביד) מניחים את כל המצרכים..
מערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
אם צריך, מוסיפים מעט ממש מים קרים.
-מחלקים את הבצק ל-2 חלקים.
-מניחים חצי מהבצק מעל נייר אפייה מקומח ומרדדים למלבן בעובי 2 מ"מ.
- מורחים נוטלה ומגלגלים לגליל..
-בעזרת סכין חדשה מייצרים חתך בעובי העוגיות שרוצים (לא עד הסוף - רק חתך) ומכניסים לאפייה.
כ-25 דקות או עד הזהבה. -פורסים, בוזקים אבקת סוכר ומצננים. תהנו!